Laudát (KAN): To se nemělo stát

14.01.2021 16:21

Komentář na facebookovém profilu k informaci o přednostním očkování pracovníků Státního zdravotního ústavu

Laudát (KAN): To se nemělo stát
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Seznam.cz uveřejnil důkazy o tom, že zaměstnanci Státního zdravotního ústavu (SZÚ) a jejich příbuzní se nechali očkovat proti Covidu. Při pohledu na pracovní náplň ústavu a jejich zaměstnanců je jasné, že tohle je z této státní instituce faul na lidi jako prase. Ředitel ústavu Březovský by měl okamžitě rezignovat.

Úředníci v kancelářích a jejich příbuzenstvo určitě v době, kdy umírají na covid tisíce oslabených lidí a vakcíny se již nedočkaly, je tohle neskutečný hyenismus. Máme neschopnou vládu exemplárních nemehel, která za téměř rok není schopna zorganizovat efektivní boj s koronavirem, není schopná zajistit dostatek materiálu, připravit očkovací centra a zorganizovat očkovací mašinérii, musí v tomto případě konat.

Že máme vládu lemplů je jedna věc, ale dopady jejího lemplovství by v žádném případě neměly padat na lidi selektivně. To už hrozí vzpourou při boji o holé přežití. Pokud ředitel SZÚ neskončí, měl by se poroučet Blatný. A to okamžitě.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

17:04 Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tramvaji na Václavském náměstí.