Lebloch (SPO): A je vymalováno

03.10.2017 14:31

Španělská policie zasáhla proti svým občanům (nebo proti ne svým, ale Kataláncům?).To nechci rozebírat. Dovedete si ale představit, že by se taková událost stala v Rusku? To by byl v našich médiích cirkus, abychom se okamžitě ještě více přiklonili k západní demokracii. Zřejmě k té, která mlátí své občany.

Lebloch (SPO): A je vymalováno
Foto: SPO
Popisek: Mgr. Roman Lebloch

Česká televize referuje o dění ve Španělsku svým známým stylem. Ale to nás nemůže překvapit. Veřejnoprávní televize lhala nebo zatajovala za socialismu (tím nechci zde socialismus odsuzovat) a dělá to i v kapitalismu (nebo v čem to dnes žijeme-ani to  zde nechci odsuzovat). Veřejnoprávní médium z podstaty své věci nebude nikdy přinášet objektivní informace.

Jsme přesvědčováni, že kauza trestního oznámení na Babiše před volbami není účelově zařazena právě na tento čas. Každý,pokud trochu uvažuje, musí dospět k názoru, že se s námi hraje divná hra. A to mohu nebo nemusím být příznivcem Babiše.

Prezident Zeman se vrátil z USA, kde obdržel prestižní cenu. A opět se našel užitečný novinářský idiot, který tuto cenu samozřejmě zpochybnil.

Když se  zamýšlím nad prací novináře, tak si myslím, že máme  plno šikovných lidí, kteří umí napsat pěkný sloh a mohli by komentovat dění kolem nás. Je otázkou, kam by se jako novináři přiklonili. Nejlépe kdyby zůstali objektivní. Ale znáte to - koho chleba jíš, toho píseň zpívej.

R. Lebloch, kandidát SPO ve Zlínském kraji

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce