Lidinský (Úsvit): Maďarské zavření hranice může změnit migrační trasy. Pak se budou valit přes nás

16.10.2015 20:58

Maďarská bezpečnostní rada státu rozhodla o uzavření zelená hranice mezi s Chorvatskem. Je to další důkaz toho, že žádná evropská pseudo-opatření nefungují a že každý stát se musí postarat sám o sebe.

Lidinský (Úsvit): Maďarské zavření hranice může změnit migrační trasy. Pak se budou valit přes nás
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Miroslav Lidinský.

Maďarská bezpečnostní rada státu rozhodla o uzavření zelené hranice s Chorvatskem. Je to další důkaz toho, že žádná evropská pseudo-opatření nefungují a že každý stát se musí postarat sám o sebe.

Předseda strany Miroslav Lidinský k tomu řekl: "Příliv migrantů má být zadržen na řecko-turecké hranici, ale to není EU schopna zařídit. Uzavření maďarských hranic může velmi rychle změnit migrační trasy. Zanedlouho se migranti můžou valit přes Českou republiku. Je to další důvod proč na ochranu hranic nasadit naší armádu. Namátkové kontroly na hraničních přechodech nejsou v žádném případě dostatečné. Jakmile budou nelegální imigranti u nás, může se stát, že je Německo k sobě nepustí a pak nebude cesty zpět. Musíme reagovat, než u nás namátkou skončí všichni."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…