Lidinský (Úsvit-NK): Kolik ještě Merkelová obětuje „pannen“ na oltář multikulti?

09.01.2016 17:49

Asi nejsem sám, který se po silvestrovských událostech v Kolíně nad Rýnem, Hamburku a Stuttgartu, kdy imigranti masově kradli, osahávali a znásilňovali německé ženy položí otázku – proč nezasáhla policie?

Lidinský (Úsvit-NK): Kolik ještě Merkelová obětuje „pannen“ na oltář multikulti?
Foto: red
Popisek: Miroslav Lidinský, předseda hnutí Úsvit - Národní koalice

Chabá nebo vůbec žádná policejní reakce, jež by utnula toto řádění po většinou syrských žadatelů o azyl, je smutným otiskem německé policie za silvestrovskými oslavami. Nabízí se pochopitelně celá řada vysvětlení - čekalo se na posily, čekalo se na rozkazy shora, ale dost možná měl někdo pokyn nezasáhnout a incidenty monitorovat. Dost možná se někdo bál, aby nerozpoutal řetězovou reakci, do níž by se mohl zapojit daleko vyšší počet frustrovaných vyznavačů proroka Mohameda a tato nejbohatší německá města by utrpěla podstatně víc šrámů a rozhořel by se obrovský konflikt. Copak ale může západní civilizace neustále ustupovat organizovanému násilí, copak může ustupovat imultikulturalismu a Islámu jako takovému? Kde se zastaví náš ústup?

V knize Jak zabít civilizaci popisuje její autor Benjamin Kuras na dokonalém případu servilitu evropských struktur směrem k idejím multikulturalismu „ O Vánocích 2010 Evropská komise rozesílal karty, v nichž bylo slovo Vánoce poprvé nahrazeno neutrálním „ sezónním pozdravem“, anglicky „Season Greetings“ Na rok 2011 vydala v několika stech tisících výtisků kalendář, v němž je 25: prosinec všedním dnem. Uvedla v něm všechny svátky islámské, indické a čínské – a opatrně, aby náhodou nebyla nařčena z antisemitismu, i židovské. Vánoce přestaly jako specificky evropský svátek existovat.“ 

Kam mají občané ustupovat, když i ozbrojené složky povinné dohlížet na veřejný pořádek mlčí? Mlčí však i mainstreamová média, která o incidentu neinformoval vůbec nebo s patřičným zpožděním. Následná vyjádření německého policejního prezidenta, že se celá věc musí vyšetřit a že viníci budou potrestáni nijak nenarovná poškozenou pověst policejního sboru a troufám si tvrdit, že v hlubším kontextu i celé naší západní civilizace. Stejně tak pověst nenarovná doporučení kolínské starostky držet se od přistěhovalců na délku paže.

Výsledkem strachu institucí jsou zneuctěné, vystrašené a psychicky labilní Němky, z nichž některé se nebály popsat své hrůzostrašné zážitky na kameru. (viz. zde)

Je to vzkaz pro nás všechny a pevně doufám, že si jej převezme především německá kancléřka a přehodnotí svou imigrační politiku. Kolik „ pannen“ chcete paní Merkelová ještě položit na oltář multikulturalismu, který jste vy sama navíc před několika lety veřejně odepsala.  

Psáno pro blog.idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…