Lidinský (Úsvit-NK): Nový Mnichov odmítáme!

22.09.2015 19:30

Společné prohlášení Úsvitu – Národní Koalice a Bloku proti islámu

Lidinský (Úsvit-NK): Nový Mnichov odmítáme!
Foto: red
Popisek: Miroslav Lidinský, předseda hnutí Úsvit - Národní koalice

Odmítáme německý diktát povinného přerozdělování 120 tisíc uprchlíků. Oceňujeme odmítavý postoj ministra Chovance ke kvótám v Bruselu. Ale přehlasování ministrů ČR, Maďarska, Rumunska a Slovenska vnímáme jako diktát, který naprosto odmítáme. Situaci považujeme za natolik závažnou, že jsme našemu legislativnímu týmu zadali úkol připravit pro naše poslance návrh zákona o jednorázovém referendu o vystoupení z Evropské unie.

„Do dnešního dne jsme věřili, že Evropské unie je společenstvím rovnoprávných a suverénních států. Po dnešním hlasování se situace změnila. Proto jsme se rozhodli k tak závažnému kroku. Naším cílem při vypsání referenda je podpora tlaku Velké Británie na zahájení zásadní reformy Evropské unie. Ve světle dnešního hlasování i náš dlouhodobý požadavek na zahájení ochrany státních hranic České republiky nabývá po hlasování v Bruselu ještě většího významu,“ uvedl válečný veterán a předseda Úsvitu – Národní Koalice Miroslav Lidinský.

„Představitelé samozvaného islámského státu hovoří o tom, že invaze tzv. běženců do Evropy je cílenou akcí, která zahájí islamizaci Evropy a zničí naši civilizaci. Nenechme se vydírat a žádné běžence do České republiky nepřijímejme,“ dodal předseda Bloku proti islámu Martin Konvička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…