Lídr kandidátky Strany Práv Občanů v Libereckém kraji je žena

14.07.2017 10:15

Lídrem kandidátky Strany Práv Občanů v Libereckém kraji do podzimních voleb do Parlamentu České republiky byla za podpory mateřské základny zvolena a bude se ucházet o hlasy voličů krajská zastupitelka a místopředsedkyně SPO Liberecký kraj paní Bc. Martina Sejkorová, DiS.

Lídr kandidátky Strany Práv Občanů v Libereckém kraji je žena
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

V občanském životě po mnoho let pracuje jako pedagog a učitel na základních školách a dětem se věnuje i ve volném čase.

Politickou dráhu započala v prosinci roku 2009, kdy přijala nabídku a byla zakládající člen Strany Práv Občanů - Zemanovci v MO SPO Nový Bor. V krajských volbách v roce 2016 uspěla a stala se krajskou zastupitelkou Strany Práv Občanů Libereckého kraje a v lednu 2017 byla zvolena již podruhé místopředsedou KO SPO Liberecký kraj.

V Libereckém kraji působí jako člen Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje, člen Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, člen protidrogové komise a člen Výboru Regionální rady NUTS II Severovýchod.

Mezi její záliby a koníčky patří dlouhodobě výtvarné umění, historie, dějiny, cestování a cizí jazyky, fotografování. V oblasti sportu patří mezi oblíbené plavání, lyžování a turistika.

Tím nejdůležitějším v životě je pro ni rodina, rodinné hodnoty a děti považuje za symbol života. Váží si poctivé práce a řemeslné a rukodělné zručnosti lidí.

Stejně jako všichni její kolegové ze Strany Práv Občanů, stojí za myšlenkami pana prezidenta Miloše Zemana, a to podpořit tradiční hodnoty našeho státu a české národní zájmy a mít suverénní stát. Volební program Strany Práv Občanů je nazván  „Pevné české kořeny" a hlavním smyslem veškeré politiky je zajištění práv a jistot občanů a řešení jejich každodenních problémů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.