Linek (Soukromníci): Byl by hezký silvestr, kdyby to nebylo tak vážné

05.05.2017 13:31

Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil. Tak nějak zní hláška krále ze starší české pohádky. Myslím, že docela věrně odráží současné dění v české politice.

Linek (Soukromníci): Byl by hezký silvestr, kdyby to nebylo tak vážné
Foto: archiv LL
Popisek: Ladislav Linek (Soukromníci)

Člověk se úplně bojí na něco reagovat, neboť při dopisování příspěvku může být politická situace úplně jiná. Nekonečné lži, sprostota a arogance provázejí boj mezi Sobotkou, Babišem a Hradem a naprosto zastiňují jakékoliv podobné události v době minulé.

Všichni se zde naprosto odkrývají a občanům ukazují své pravé tváře. Tedy i těm, kterým to dosud nebylo úplně jasné. Spoustě lidí byla situace zřejmá i bez těchto šaškáren, které zejména v zahraničí musí raketově zvyšovat prestiž ČR.

Nejvíce jsem se ovšem nasmál při dvou výrocích. Ministra financí, že sledování a odposlechy sú estébácké metody a při vyjádření pana prezidenta, že v 7 hodin ráno je hluboká noc a všichni slušní lidé ještě spí.

První výrok asi vzhledem k minulosti ministra financí i současným kauzám vůbec nemá cenu komentovat. Dobře ví, o čem mluví. Z toho druhého pak musí mít velkou radost tzv. obyčejní lidé, voliči Miloše Zemana, kteří vstávají v 5.30 do fabrik nebo na pole. Anebo aby pan prezident měl ráno k snídani rohlíčky obzvláště vypečené (jako je sám).

Po včerejším vystoupení je jen otázkou, jestli nespojit předčasné volby parlamentní s předčasnými volbami prezidentskými.

No, Bůh s námi.

Ladislav Linek
místopředseda Strany soukromníků České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.