Linek (Soukromníci): Je hodný a ANO bude ještě hodnější

29.06.2017 13:10

Dlouhodobě jsem se pletl. Je nesmírně hodný. Bude hodný na ženy, sníží DPH u květin (tedy jen řezaných), bude hodný na muže, sníží DPH na točené pivo na 10 % (zejména v Bruselu budou mít z tohoto jeho kroku velkou radost). Sníží DPH na vše pro svůj milovaný lid. O kom mluvím? No přeci o známém „podporovateli“ malých podniků a velkém živnostníkomilovi panu exministru financí Andreji Babišovi.

Linek (Soukromníci): Je hodný a ANO bude ještě hodnější
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Republikový sněm Strany soukromníků. Předseda Petr Bajer a nově zvolený 1. místopředseda Ladislav Linek

Trochu se vkrádá otázka, proč tak zarputile zaváděl EET se zdůvodněním vyššího výběru daní, když nyní chce snížit DPH na stravovací služby a pivo z původních 21 % na 10 %. Jedná se tedy o opatření s velkým záporným saldem a nevím tak, jak si přijdou na své všichni z té přiblblé TV reklamy, kde se rozděloval zvýšený výnos DPH mezi učitele, zdravotníky, děti a důchodce. Ale je přeci před volbami a tak slibem nezarmoutíš a koblihy se jedí dál. Z povinnosti EET nyní prosazuje řadu výjimek prodejem kaprů počínaje a fyzickými osobami s paušální daní a spolky konče.  
 
Nakonec ještě očekávám jeho prohlášení k EET a kontrolnímu hlášení se slovy klasika: „Kdo způsobil, že sám náčelník vydával tak zvrácené rozkazy.“ 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…