Linek (Soukromníci): Klidně to mohla být Akce proti koncentrovanému zlu

11.05.2017 16:59

Včera proběhla na Václavském náměstí v Praze narychlo svolaná, samozřejmě maličko organizačně skřípající akce, která ale počtem účastníků byla asi největší politickou dobrovolnou akcí od roku 1989.

Linek (Soukromníci): Klidně to mohla být Akce proti koncentrovanému zlu
Foto: archiv LL
Popisek: Ladislav Linek (Soukromníci)

Akce se jmenovala "Proč? Proto!" Klidně se ale mohla jmenovat "Akce proti koncentrovanému zlu" – proti ministru financí Babišovi a prezidentu Zemanovi. Velice příjemným zjištěním bylo, že akce byla organizována a hlavně navštívena mladými lidmi. Facebook je prostě fenomén, ale při větší propagaci i jinde na internetu či v jiných médiích věřím, že počet účastníků zejména těch starších by byl ještě daleko větší.

Akce spojila lidi nejrůznějšího politického smýšlení. Lidi, kteří pochopili, že principy demokracie jsou v ohrožení a že lhaní, arogance, sprostota a porušování ústavy nesmí zvítězit. Na dotaz přítomných policistů, na kolik odhadují počet demonstrantů, tito prohlásili, že půjde minimálně o 20 tisíc osob.

Na závěr si dovolím konstatovat, že SOUKROMNÍCI tuto situaci už dávno předjímali na svých akcích a shromážděních. Vyzývali zde k probuzení národa a vyplatilo se. Tak se snad už národ konečně probouzí …..

Dnes znovu od 18 hodin na Hradčanském náměstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.