Linek (Soukromníci): O jihočeském Kenovi a nesmírných přínosech EET. Pořád se něco děje

09.12.2017 10:46

Uplynulé dny byly bohaté na události, ke kterým je dobré se vyjádřit. Téměř jistým ministrem zdravotnictví v Babišově předpokládané vládě bez důvěry bude již trochu zapomenutá hvězdička hudební soutěže Superstar, Adam Vojtěch alias jihočeský Ken.

Linek (Soukromníci): O jihočeském Kenovi a nesmírných přínosech EET. Pořád se něco děje
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Republikový sněm Strany soukromníků. Předseda Petr Bajer a nově zvolený 1. místopředseda Ladislav Linek

Tak teď na vlastní oči a uši uvidíme, jestli je to na slovo vzatý odborník přes zdravotnictví nebo je ve vládě proto, že spolupracuje s Babišovým zdravotnickým fondem Hartenberg.

Horká kandidátka na křeslo ministra financí Alena Schillerová se zase předvedla v TN ČT 1. Zatímco o" nesmírných přínosech" EET věděla do detailu vše, na druhou otázku redaktora, jak to bude nyní se zajišťovacími (míněno zaklekávajícími) příkazy po průšvihu s firmou FAU, odpovídala asi dvě minuty na něco úplně jiného. Inu pravá "dcera" svého "otce". Odstupující ministr financí Ivan Pilný alespoň prohlásil, že všechny peníze ze zajišťovacích příkazů jdou do státního rozpočtu a slouží tak všemu našemu lidu. Myslím, že se mělo dodat, že veškerému pracujícímu lidu.

To už člověk neví, jestli se má smát nebo brečet ale na druhou stranu to celkem nikomu nevadí. Mám trochu obavu, aby všech výnosy a přínosy EET stačily na sumu těchto průserů. Nebo si je vezme na hrb někdo osobně? Třeba ten co za jejich vystavení zodpovídá? Pak už jen pár maličkostí. Prezident republiky nedělá žádnou kampaň, jak před časem slíbil. Jen pořád dokola objíždí republiku na náklady obcí a jeho tváří jsou polepeny všechny zbývající legální billboardy. Tak tedy Miloš forever.

V Praze spadla lávka přes Vltavu, tedy žádná lapálie. Snad se to obešlo, díky bohu, bez mrtvých. Jsem doopravdy zvědav, jak se v tomto případu bude postupovat. Živnostník, který nedá účet na 5 korun nebo udělá nějakou banální chybu v pracovní smlouvě, je totiž v protokolu kontrolního orgánu uváděn jako obviněný.

Poměrně dost lékařů, zejména staršího věku se chce na své praxe kvůli elektronickým receptům vykašlat. Snad je v jejich praxích udrží radostné EET.

Ladislav Linek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace