Linhart (STAN): Je to pro mě obrovský závazek

23.10.2014 9:28

Vážení obyvatelé Děčínska, spoluobčané, milí sousedé, přátelé, skončily volby do Senátu a já se díky vám na dalších šest let stávám senátorem za obvod Děčín.

Linhart (STAN): Je to pro mě obrovský závazek
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Mandát jsem získal největší převahou hlasů ?z celé ČR, což je pro mě obrovský závazek. Svoji volbou jste jednak ocenili konkrétní výsledky mé práce, ale dali jste také najevo, že stejnou práci a nasazení ode mne nyní očekáváte v této ústavní funkci. Jsem si tohoto vašeho očekávání velmi dobře vědom a v následujících letech se ho pokusím naplnit. Mrzí mě, že senátor má ale velice malé pravomoci.

Nyní musím uspořádat poměry ve vedení města Krásná Lípa, v jehož čele jsem tak či tak stál dvacet let, protože opravdu nebudu dále starostou. Nehodlám ovšem ztrácet čas. ?V nejbližší době se spojím se starosty Děčínska, neboť oni jsou nejlepšími tlumočníky konkrétních problémů. A také se zástupci alespoň několika důležitých podniků a firem. Dejte mi tedy chvilku času.

Chtěl bych poděkovat nejen voličům, ale také všem spolupracovníkům, se kterými jsem měl možnost za uplynulých dvacet let spolupracovat, jak na radnici, tak v Českém Švýcarsku. Bylo jich mnoho ?a všichni odvedli velký kus práce. Jednoznačně tím ukazují, že se dají dělat věci alespoň trochu nadstandardně.

V nastávajících šesti letech se budu takto snažit pracovat pro náš celý region.

Děkuji a pojďme do toho společně.

Zkusme otáčet nejen Senát na sever.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině