Liška (ANEO): Předvolební sliby

14.04.2014 15:04

Slíbit se dá před volbami cokoliv a tak mnozí vsadili na staré zažité praktiky "slibem neurazíš" kdy se před nadcházejícími volbami snaží ČSSD v mohutném úpadku alespoň zachránit potápějící se loď alespoň slibem.

Liška (ANEO): Předvolební sliby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební urna

Jak jsme se mohli skrze média dočíst, v nadcházejících volbách toho zase strany občanům slibují mnoho. Ve slibech se dá říci pak vede ČSSD. Naslibovala již prostřednictvím pana Tejce omezení exekutorů, kdy jmenuje věci, které jsou již dávno uzákoněné, avšak žádný exekutor je neřeší, stejně jako nejmenuje, či neslibuje, jak konkrétní exekutory již postihli nebo jak hodlají jejich pravomoci efektivně omezit, např. tím, že by se z exekutorů soukromých, staly osoby úřední, fungující pod státem, s pevným úředním platem jako např. pracovník finančního úřadu, kdy by pak exekutoři mohli být i vedeni pod finančním úřadem jako jeho zaměstnanci. Pokud by se jim to nelíbilo, mohli by jít např. vykonávat jinou živnost, třeba prodávat zeleninu, nikdo je k té práci přeci nenutí.

Dalším slibem kterým si myslí ČSSD, že neurazí je slib o tom, jak se možná někdy v roce 2015 navýší důchodcům důchody AŽ o 205,- Kč, avšak nikdo z nich neříká o kolik minimálně  a jak se bude komu navyšovat. Jde jen o prázdný předvolební slib. Opět, jako vždy, jak jsme si již u ODS a politických dinosaurů od roku 1989 zvykli. O tom, že policistům se zas přidalo a zas o více než důchodcům i ostatním státním pracovníkům i hlavně daňovým poplatníkům - kterým každá vláda ubere a přidá policistům - za co asi?, se již nikde potom nehovoří, protože nejde o populární téma.Tedy : policistům jsme již přidali, vám voličům jsme zas ubrali a z vašeho přidali policistům, zato jsme vám ale slíbily, že NĚKOMU v důchodovém věku přidáme až 205,- Kč, tedy nejdříve až v roce 2015, do kdy se zas několikrát zdraží a těch 205 korun ( AŽ ) zřejmě v té době už nebude stačit asi ani na chleba, protože jsme museli přidat policistům, kteří dosud nerozřešili ani jediný případ korupce či tunelování naší republiky. Jen stále dokola zavírají drobné podvodníčky, "zloděje",kteří si pomohli třeba k troše dřeva z lesa do krbu a nešlo ani o kubíky nebo pak i lidi za to, že již kradou z hladu chleba, stejně jako v románu Revizor. Ti velcí si však stále běhají po svobodě a když se na něco přijde funkcionáři od policie je vystřídán druhým a ten co měl být stíhán je zas osvobozen.

Tedy, kdo by měl věřit těmto prázdným slibům nebo kdo jim ještě věří? Stačí se podívat na průzkumy a je vidět, že málokdo. Přestaňte nás proto již urážet vašimi prázdnými sliby, které nemůžete splnit a raději odejděte.

Uděláte pro naši vlast více a lépe, než slibováním a urážením občanů ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Liška - profil

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

17:17 Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k soudu s učitelkou z Prahy 6 Martinou Bednářovou