Liška (ANeO): Pomník by si zasloužily všechny oběti exekutorské a justiční mafie!

07.04.2015 6:28

Vzhledem k návrhu již neblaze proslulé ODS, která již neví jak by vylepšila svoji reputaci a návrhu jejího člena pana Hrdého vystavit pomník obětem z Uherského Brodu je nasnadě návrh na vybudování pomníku obětem českého justiční mafie.

Liška (ANeO): Pomník by si zasloužily všechny oběti exekutorské a justiční mafie!
Foto: ANeO
Popisek: Aktiv nezávislých občanů, logo

Jak je již v krátké anotaci uvedeno, stejně jako i v názvu článku, článek celý se týká návrhu vybudovat pomník obětem postkomunistického teroru v České republice a to tedy od roku 1989, kdy od této doby převzali v České republice moc do svých rukou povětšinou bývalí členi STB, které bývalý člen STB soudruh Sachr vyřadil ze služby do dalšího zařazení a přiznal jim i bez práce nárok na nezkrácený plat. To že následně byli tito členi zařazeni do pozic ve státní správě se dnes již naprosto otevřeně ví. Stačí pak například porovnat seznamy členů STB pana Petra Cibulky či pana Pence se jmény Vašich radních a budete jistě nemile překvapeni.

To samé leze udělat i u členů exekutorské komory, jako např. u jména ´´ pan JUDr.´´ Zdeněk ZÍTKA, kdy je již i v tomto seznamu mlženo se záměnou písmen Zítka a Zídka, kdy však jde o bývalého člena plzeňského soudu, který musel vzhledem k zákazu pro bývalé členy STB pracovat u soudů jako soudce a tak si zřídil činnost exekutorskou stejně jako mnoho dalších ´´poctivých živnostníků´´, jako např. nebojme se říci ´´ zloděj´´ exekutor Vrána, který má ještě odvahu vyhrožovat ČR žalobou a povídat cosi bezbřeze o tom, že je živnostníkem, což není ani k pláči, ale k smíchu.

Vzhledem k již vyřčenému návrhu neblaze proslulé a ovládané mafiány ODS včetně jejího největšího dřívějšího kmotra a prezidenta Václava Klause ( který kradl již zřejmě ze zlozvyku kde i co se dalo, jako pero v Chillle, kdy toto video obletělo s mezinárodní ostudou pro ČR celý svět  ) je tedy nasnadě návrh na vybudování pomníku obětem justičního zločinu v České republice od roku 1989, kdy na média i OČTŘ je uvaleno embargo o informování o počtech sebevražd, s politickým podtextem, jako tomu bylo např. u muže důchodového věku v Děčíne, který se po exekuci upálil na schodech děčínského soudu, stejně jako mladíka, který se upálil v Praze a ze kterého ihned pohotově média ve spolupráci s policií a OČTŘ udělali duševně nemocného.

Duševně nemocní byli zřejmě i dle naší justice tibetští mniši co se upalovali na protest vůči vraždění tibetských občanů Čínou a jistě i všichni další co jakkoliv bojují proti nespravedlivému režimu, stejně jako tomu bylo za dob KSČ a stejně jako je tomu i dnes, kdy ´´ moderní´´ způsoby našly nový způsob - psychiatrii, jak se krýt, aby to vypadalo, že my jsme nemocní a vše je zde vlastně v pořádku, stejně jako ve světě, když se někdo ozve proti nespravedlivému režimu či stíhání.

Jako jeden z posledních ( jistě né však finálních ) případů si můžeme uvést jméno a případ neblaze proslulého psychiatra a ´´ soudního znalce´´  ´´ MUDr.´´ Michala HRONA, který napsal posudek na pana Martina S. z Plzně aniž by ho kdy viděl a proto s ním bylo zahájeno soudní řízení a hrozí mu prý ´´ AŽ ´´ vyloučení ze seznamu znalců. Nikoliv tedy trstní stíhání za křivé svědectví a nepravdivě vyhotovený znalecký posudek a věznice, ale vyškrtnutí ze seznamu znalců... Zde ihned uvádím proto odkaz na tohoto ´´ státního vykuka´´, aby bylo patrné o co přesně jde

Jelikož se mi nedaří vložit odkaz, uvádím zde přesný název, pod kterým lze vy vyhledávači Google článek nalézt :

´´ Do ústavu, rozhodl soudní znalec o muži. Ani ho neviděl´´. PRÁCE ´´ MUDR.´´ Michala HRONA z Plzně

Je proto smutným faktem a návrhem nasnadě, že pomník by neměl být stavěn obětem z Uherského Brodu neboť za toto neštěstí může stejně česká policie a justice, ale všem obětem české justice tak jak je již výše uváděno, kdy jistě čeští občané toto jistě ocení více a možná se i sami na tento pomník dobrovolně složí jako na vybudování Národního divadla, než.li by se nedobrovolně skládali na jakýsi populistický návrh jakéhosi poslance z neblaze proslulé ODS, které nikdo jako ani jejím členům už nevěří ani nos mezi očima.

Nehodlám nic navrhovat ( navrhovat má lid ), ale nabízím zde návrh k zamyšlení, abychom uspořádali národní sbírku s návrhem vládě, aby nám takovýto pomník vybudovala, když již nehodlá živnost exekutorům zrušit a udělat z nich státní zaměstnance, když jim již přiznává statut úřední osoby. Proč pak nemá tento statut každý živnostník, když je podle neblaze proslulého Vrány každý exekutor jen živnostníkem. Pomineme-li nesporný fakt, že slovo exekuce znamená slovo poprava, čehož se zjevně exekutoři i drží, stejně jako se tothoto helsa držele i neblaze proslulá exekutorka z Plzně, která byla vyloučena pro své zlodějské jednání z exekuční komory, avšak opět trestně nijak nestíhána, jak to už u nás tak chodí.

Posledním nálezem je i uznán vinným ´´JUDr.´´ Tomáš Sokol, který byl uznán neoprávněným rozhodovat ve věci Home credit a tato kauza z jednoho případu se tak týká všech, kteří byli odsouzeni ve věci Home Credit rozhodčí doložkou vyhotovené panem Sokolem, který rozhodoval pro Home Credit.

Více o tomto je možné se dočíst na facebookových stránkách pod názvem ´´Konec Kalouska v Česku´´

Jedno však je zcela jasné. Pokud si nadále občané nechají líbit to co dosud a nebudou se umět ozvat, budou stále jen ovčany a budou platit za jednání našich ´´ vůdců ´´i s vědomím, že musíme víc platit z našich, protože oni prostě zákon o trestní odpovědnosti úředních osob upravit nehodlají a na peníze z EU kašlou. Proč ne, ovčané jim to přeci rádi zaplatí a dokonce u sebe nechají i ubytovat púo neblahé zkušenosti armádu USA, která se snaží vyvolat na evropském území válečný konflikt poté co jí dolar zkrachoval a není již ničím krytý a nemají jak vrátit půjčky Číně, které vlastně doslova patří. Proto nebojovala proti Číně po vpádu a masakru Tibeťanů v Tibetu, proto vyvolává válečný konflikt na cizím území, jak to u ní bylo již vždy v historii.

Reakcí našich politiků na to je, že jakýsi pan Ženíšek za (S)TOP09 ( opět z Plzně jako neblaze proslulý ´´JUDr.´´ JIří Pospíšil ), který se účastnil posledních voleb do europarlamentu, pojednou povyrostl a dovoluje si se navážet do pana Prezidenta Zemana, stejně jako pan kníže Schwarzenberg.  Rozhodnutí, zda bude diskutovat s nějakým velvyslancem z USA a nechá si mluvit do svých rozhodnutí je pouze na panu Prezidentovi a jsem i toho názoru, že pan velvyslanec se nemá co vyjadřovat k cestě pana Prezidenta do Ruska a pokud ano, jak se nám snaží vemluvit pan ´´ spáč´´, jistě né pak na našem území, navíc se veřejně vyjádřit tak, že by si s ním o tom ´´rád promluvil´´, kdy se i vyjádřil, že nikdo jiný tam z Evropy nejede. Zapomněl se však již vyjádřit o vyjádření paní Marie Lepenové ze svobodné Francie, která je také proti válečnému konfliktu pod taktovkou USA na území Evropy a varuje před USA. To se ale jemu ani našim médiím a české justiční a vládní mafii nehodí a proto se o tom ani raději nezmiňuje.

Nepochybně vzhledem výše vyjádřenému, stejně jako všem událostem od roku 1989 a předání moci ( žádné sametové revoluci - při revoluci vždy teče krev, věší se a popravuje, jak jsme poučeni z dějin i té velké francouzské, jako i jiných ) by se v České postkomunistické ´´ justičně-mafiánské´´ České Republice měl vybudovat pomník obětem exekutorské a justiční mafie a nespravedlivě odsouzeným a poškozeným českou justicí a vládou.

Spíše než pomníkem na návrh jakéhosi nového člena neblaze proslulé ODS.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Parlamentní Listy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…