Lisková (BPP): "Pomáhat a chránit", ovšem ne vlastence...!

12.09.2015 14:51

Přes četná zastrašování si dovoluji opět vyjádřit názor většiny vlastenců naši země a budu v tom nadále pokračovat ! "Rasistické a xenofobní výroky na Facebooku zaměstnávají policii, hrozí za ně až tři roky vězení". A jak bude policie posuzovat výroky imigrantů vůči nám typu "my vás, vy bíle svině, stejně všechny podřežeme" ! Opět dvojí metr ?

Lisková (BPP): "Pomáhat a chránit", ovšem ne vlastence...!
Foto: Archiv Nely Liskové
Popisek: Nela Lisková.

Vlastní národ a jeho názor potlačovat a trestat a "pomáhat a chránit" imigranty, kteří nás chtějí vykořisťovat a vyvraždit ? Vážení občané, vlastenci, vy, kteří každé ráno vstáváte do práce, abyste mohli státu poctivě odvádět daně, důstojně žít a starat se o své milované děti, to nás chce policie stíhat, ohradíme-li se proti tomu, co na nás naše vláda pod taktovkou EU a USA v souvislosti s imigrační politikou připravila. 

Když se nám nelíbí, že na palubách lodí, které do Evropy přivážejí desetitisíce uprchlíku jsou další desetitisíce zbraní a munice, kterou nebudou váhat použít proti nám a proti naši milovaným dětem ! Protože za tímto jediným účelem masově do Evropy imigranti připlouvají... A my, kteří se ohradíme máme být trestání ? Proboha, za co ?

Za to, že jsme s naši ne zrovna vlastenecky orientovanou vládou dospěli do stádia, kdy je nám upíráno právo na život, svoboda projevu a právo na svobodný život ? To si pánové ve vládě opravdu myslíte, že díky tomu, že pár "vyvoleným" kvete miliardový business s uprchlíky, budeme jen nečinně přihlížet, jak nám špinavci bez známky intelektu znásilňují nebo zabíjejí naše holčičky a ženy, protože přesně na těchto zvěrstvech je založena jejich víra a náboženství ? Takže je to vlastně v pořádku a ničeho nezákonného se dle jejich vyjádření nedopouštějí.

Kdo si myslíte, že jste a kdo vám dal právo s námi takto zacházet ? Asi jste ještě neviděli pořádně naštvanou matku bránící své dítě, protože já jsem jedna z nich ! A píšu vám jménem všech matek a otců. Budeme bránit své milované rodiny a svou drahou vlast ! I když nám v tom intenzivně bráníte. Můžete se stydět ! Český národ vám toto nikdy neodpustí a nezapomene... ! Vrcholem všeho je, že se premiér Sobotka chystá odcestoval do USA řešit problémy s ISIS. Vždyť právě ISIS je produktem USA.

Co mu tam asi tak poradí ? Jak nás "humanitárně odstranit" ? To už jsme tady měli v případě Havla a Srbska. Jen bomby v našem případě vystřídají konvenční zbraně, znásilňování a podřezávání hrdel... To je mi panečku vyspělá civilizace ! A po tom všem, co jste nám provedli a jakou vraždící, primitivní svoloč taháte do naši země, máte ještě tu drzost, nás většinu národa, vlastence, vydírat a trestat za to, že nás svým špatným rozhodnutím ohrožujete na životě a že po zkušenostech z jiných zemí v Evropě tady imigranty nechceme !

Ano, nechceme, protože naše kultura a náboženství jsou a vždy byly, což je z historie patrné naprosto neslučitelné. A promíchávat takto násilně společnost a vytlačovat nás, původní obyvatele civilizované Evropany je ta nejhorší prasárna, jakou jste nám, kdy udělali. A že jich už bylo... Jste to právě vy, naše vláda, kdo nás dohnal k tomu, že se připravujeme na obranu vlastních životů. Vy to tady "zabalíte" až bude nejhůř a v klidu si zajištěni na další generace vycestujete do bezpečí, ale většina národa poctivě pracuje a nekrade a nemůže si tento krok pro záchranu vlastního života dovolit. Je velmi smutné, že jste tak snadno podlehli agresivnímu vlivu USA a význam slova vlastenec jste účelově zaměnili za pojmy jako jsou rasista, xenofob, fašista...

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

6:04 Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

Měla by se země zmítaná vojenským konfliktem, potlačující politickou opozici, cenzurující média a to…