Lisková (BPP): Protektor Schapiro nám schvaluje zákony, USA nás vydírá a záměrně poškozuje ekonomiku Evropy!

05.10.2015 19:18

Je to pár dnů co jsem se pozastavovala nad návštěvou ministra Pelikána, který si "tokal" na US ambasádě po boku protektora Schapira. Pro mě osobně dost odpuzující pohled na dva zoufalce, kteří si mnou ruce nad tím, jak nás, vlastence, systematicky tlačí do kouta a snaží se využít všechny dostupné i nedostupné prostředky k tomu, abychom již nebyli Češi, Moravané a Slezané, ale jen poslušné a zmanipulované ovce pod nadvládou USA.

Lisková (BPP): Protektor Schapiro nám schvaluje zákony, USA nás vydírá a záměrně poškozuje ekonomiku Evropy!
Foto: (archiv Nela Lisková)
Popisek: Nela Lisková, bývalá kandidátka na primátorku Ostravy

Nesnesu ten pocit zotročování a doufám, že se stejně jako Maďaři a Němci semkneme a budeme se bránit do poslední chvíle, protože začíná být už pěkně dusno. A nechat si neustále vnucovat zvrhlé hodnoty USA, kdy je vyzdvihována 4% menšina  a potlačována tradiční rodina, to nesmíme u nás nikdy dopustit. Jestliže jsme se dostali do fáze, kdy musí vše důležité v naši zemi procházet nejprve přes US ambasádu, tak bůh s námi se všemi. Asi není tajemstvím, že se proti Schapirovi ostře vyhraňuji již dlouhodobě a že mě vůbec netěší nemožnost tohoto US panáka vykopat z naši země a zavřít za celou USA navždy vrata. Aktuálně USA ekonomicky ničí Evropu, přispívá k tomu i skandál ve Volkswagenu.

O tom, že je u dieselových motorů automobilky Volkswagen  sporný software, který ovlivňuje při měření emise se již ví téměř dva roky. Je ovšem zarážející, že když se v prodeji automobilka VW dostala před Toyotu, tak vytáhli USA tuto kauzu na povrch a ještě zcela záměrně si zveřejnění této informace takzvané "Dieselgate" načasovali  před summitem OSN. Toto vnímám jako vztyčený ukazováček USA vůči Německu, respektive vůči Evropě, kdy chtěli USA Evropě a frau Merkel sdělit "poslouchejte nás na slovo nebo bude hůř"... . Mimo jiné emisní limity neplní mnohem více automobilek.

Ale jedná se o evropskou ekonomiku, navíc úspěšný koncern VW, tak je jim třeba srazit hřebínek, aby dle záměru USA  byla evropská ekonomika dlouhodobě poškozena a oslabena.

Je naprosto šílené, jak se nás ze všech stran USA snaží kolonizovat. Aktuální problém s imigranty, k tomu záměrné poškozování ekonomiky a nemoci třetího světa, které spolu s islámskými radikály přispějí k naplnění plánu na vyhlazení původních obyvatel Evropy a nastolení nové éry muslimské civilizace. Proto, když si shrnu všechny tyto aspekty, tak stále nerozumím lidem, kteří tento problém nechtějí vnímat nebo mají strach si skutečnost připustit, protože moc času nám už nezbývá. Dnes jsem shlédla opět jedno video, kde bez výstrahy muslim useknul své ženě na ulici hlavu jen proto, že se mu něco nepozdávalo a muslimská víra mu to dovoluje. Všemu tomuto zvrhlému šílenství přihlíželi policisté, kteří následně odkráčeli, jako kdyby se nic nestalo. Tělo ženy leželo v kaluži krve a hodnota lidského života, tak jak se k ni zachovali všichni zúčastnění byla nulová. Chceme toto opravdu i u nás ? Protože jestli nebudeme jednat a nezakročíme vůči naši demagogické vládě, která jen plní to, co ji USA nařídí, tak naši denní realitou bude i situace, kterou jsem shlédla na videu. Velmi alarmující je ovšem skutečnost, že nám USA navrhují a schvalují už i naše zákony.

Jak budou tyto zákony vypadat a komu budou sloužit ? Budou pochopitelně vytvářeny tak, aby omezovaly nás, kteří se vůči USA vyhraňujeme a aby bylo umožněno soudcům a státním zástupcům postupovat ve smyslu omezování našich práv a upřednostňování zájmů USA. Jednoduše řečeno, je jasné, proč a za jakým účelem si připomínkuje US ambasáda naše zákony a kdo na tuto levárnu nejvíce doplatí.

Dokážu si představit ty vykonstruované kauzy vůči nepohodlným a jak těžké bude se vzepřít například státním zástupcům, kteří díky novému zákonu o Státním zastupitelství budou mít ve svých rozhodnutích naprosto volnou ruku a budou podporováni na patřičných místech. Přichází doba, kdy už obyčejný člověk nebude mít jednoduše řečeno šanci a gaunerům bude pšenka kvést. Ne, že by tomu bylo dnes jinak, ale bude jim umožněno ještě více si dovolovat. Prostudovala jsem si zákon, který nejprve prošel rukama protektora Schapira a vůbec se mi jeho znění tak, jak má být schváleno nelíbí. Bohužel, v současné době nelze až tolik proti tomu dělat a musíme si počkat do voleb a tuto vládní svoloč již nikdy nevolit ! Jen se obávám , že do voleb toho stačí spáchat ještě tolik, že budeme mít po další generace, co napravovat... Opravdu jim to dovolíme.. ?

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …