Lorenc (DSSS): Supermani v politice ČR

19.04.2014 17:01

Dovoluji si předložit můj komentář a vím, že si vysloužím vlnu kritiky, ale tak to u nás prostě je a není to dobré.

Lorenc (DSSS): Supermani v politice ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jednání sněmovny

Nedá mi to. Nezmínit se o nešvaru dnešní doby. A tím je, pocit určitých mocných o jejich nepostradatelnosti a nenahraditelnosti při, výkonu ve funkcích na třech a někdy i více židlích. Ale měli by si uvědomit, že ta jejich zaslepenost a nadutost a troufám si říci, že i nenažranost. Již národ nezajímá a nebaví! Tokových šikovných lidí, dovolím si říci tunelářů a vyžírků národa, máme plnou sněmovnu, senát a radnice po celé ČR.

Příkladem jsou i u nás ve městě naši páni politici. Stačí se podívat na obsazení pozic radních. A hned víme, o čem je řeč. Nebo si myslíte, že brát nadprůměrný plat poslance, pak ještě další za jakého si uvolněného radního (kterého na radnici potkáte jen v den focení nebo zviditelnění se při akcích na veřejnosti) a ještě sedět a lobovat za volejbalový klub a také si za to nechat platit, je normální? Nebo být ředitelem a ještě se nechat živit námi daňovými poplatníky na radnici a být také nepostradatelný pan radní, je v pořádku? Takové příklady tam máme hned dva. A ještě nezapomenu zmínit další, co nelze přehlédnout. Náš mocný vedoucí MP a zároveň člen rady města a ještě veliký náčelník Sokola. To jsou, ale jen slabé odvary z našeho okolí. Ze sněmovny přidám jen dvě jména. Benda, Kalousek atd.……. Další a další se usadili v senátu a na krajích.

Všichni moc dobře víme, o kom jsem zde psal a jak to u nás na radnici i v celé ČR chodí a jak si ti mocní z občanů dělají hadr na ždímání, smějí se jim do očí a zabezpečují své rodiny, na mnoho generací dopředu. To si obyčejní lidé, pracující v továrnách (montovnách) anebo v marketech, dovolit nemohou. Stavět baráky, kupovat nová auta a užívat si každoroční dovolené v exotických zemích? O tom se obyčejným lidem ani nemůže zdát. Proč jsme jako národ dopustili udělat si s politiky obživu? A kdy tomu uděláme přítrž? Kolik nás je spokojených s vývojem po roce 89? Kolika lidem se splnilo očekávání lepších zítřků? Asi jen hrstce vyvolených a těm co tento režim využili k nepoctivosti a chamtivosti. Kde jsou ty sliby pánů Klause, Havla… a ostatních?  Kde je spravedlnost pro všechny? Proč opozice mlčí a nedělá vše pro, aby se tomu korytaření na úkor národa, udělala přítrž? Nezaznamenal jsem jedinou snahu, ani u nás na radnici. Udělat něco s těmi uměle vytvořenými funkcemi pro zástupce určitých stran, jen aby se vlk nažral a koza zůstala celá. A to je chyba veliká. To, že je tady nějaká koalice, která byla dohodnuta již předem. To neznamená, že jí dám pokoj a klid. Mohu tam být sám, ale dnes jsou možnosti dát vědět o tom, že bojuji za obyčejné lidi různé. A pokud jsem se tam dostal, díky právě těm lidem, musím jim být zavázán a ne se uzamknout a vlastně nečinně přihlížet všemu, co se kde děje a třeba se mi to ani nelíbí. Nemusím být doktor, inženýr. Nemusím mít vysokoškolský titul, ale musím používat svůj rozum a vidět kolem sebe. Co tíží naše občany a národ. K tomu nepotřebuji být přece PhDr. nebo Ing.

Chtěl jsem tím jen upozornit, jak se stále zvětšuje propast mezi obyčejným občanem a  nad-lidmi co si říkají politici!!

L. L.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky