Lošťák (SaS): Zelení nestojí o volební výsledek, peníze si urvou jinak

22.01.2017 13:47

Zelení budou usilovat o legalizaci squatingu, nechal se slyšet jejich předseda Matěj "Nemuž" Stropnický. Jistěže je hezké, když vám nepřítel sám podá klacek, abyste ho s ním třískli po hlavě.

Lošťák (SaS): Zelení nestojí o volební výsledek, peníze si urvou jinak
Foto: archiv V. Lošťák
Popisek: Brněnský politik a zastupitel městské části v Bystrci Viktor Lošťák

Nezapomínejme ale nikdy, že volby nejsou pro Zelené zase až tak podstatné. Základnou Zelených a obecně všech neomarxistů je to, čemu říkají "občanská společnost" - hejno neziskovek, spolků, družstev i neformálních uskupení, napojených na veřejné zdroje, ať už je volební výsledek Zelených jakýkoli. Prvořadým účelem Havlovy občanské společnosti bylo vždy obejít výsledek voleb, dát finanční zdroje a politickou moc lepším lidem bez ohledu na voliče. A na tom se zatím nezměnilo nic. Veřejné peníze neziskovkám a tedy i Zeleným plynou stále stejným tempem.

Teprve až volební debakl bude pro Zelené znamenat i finanční katastrofu, teprve až se po volbách uzavřou kohouty penězovodů, až rozmetáme neziskovky plné parazitů, pak můžeme mluvit o úspěchu. Je pravda, že pomatenost zeleného führera (führerin?) to může usnadnit.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…