Ludvík (ČSSD): Prvomájově budou sociální demokraté slavit na symbolickém místě. Zvou všechny

14.04.2015 18:56

První máj oslaví sociální demokracie na Střeleckém ostrově, akce bude určena především rodinám s dětmi.

Ludvík (ČSSD): Prvomájově budou sociální demokraté slavit na symbolickém místě. Zvou všechny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloslav Ludvík, lídr kandidátky za ČSSD v Praze

Pražská ČSSD spolu s pražskými Mladými sociální demokraty oslaví tradiční prvomájový svátek na symbolickém místě, a to na Střeleckém ostrově v centru města. Oslavy po letech také zásadně změní svůj charakter. Místo politické akce půjde více o zábavné odpoledne zejména pro rodiny s dětmi.

Odpočinková oslava Prvního máje pořádaná pražskou ČSSD proběhne na nedávno revitalizovaném ostrově od 14:00 do 17:00 hodin. Akce, na jejímž pořádání se podílejí i pražští Mladí sociální demokraté, bude pojata v kulturním a společenském duchu a návštěvníkům nabídne možnost poklidně stráveného odpoledne. K dispozici bude bohatá nabídka občerstvení a příjemný doprovodný program. Chybět nebude ani skákací hrad.

Změna místa konání na Střelecký ostrov v centru Prahy má hlubší význam. Jde o místo, kde se v roce 1890 konala první oslava svátku práce v českých zemích. „Prvomájová oslava je pro sociálně demokratické hnutí jedním z nejdůležitějších dnů v roce a jsem velmi rád, že ČSSD v Praze tento významný den oslaví na tak symbolickém místě jakým Střelecký ostrov bezesporu je,“ uvedl Miloslav Ludvík, předseda Krajského výkonného výboru ČSSD v hlavním městě Praze.

Účast na akci předběžně potvrdili zástupci ČSSD v čele hlavního města a rovněž i na úrovni městských částí. Občané tak mohou v průběhu akce vyhledat své politiky a diskutovat s nimi aktuální problémy, které je trápí. „Sociální demokracie je otevřena podnětům od občanů našeho města, na diskusi s voliči se už nyní upřímně těším,“ dodává Ludvík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…