Lukša (TOP 09): Horké léto v ČSSD

21.08.2015 17:47

I když už se poměrně ochladilo, v ČSSD je opravdu horko.

Lukša (TOP 09):  Horké léto v ČSSD
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Česká pošta zamotala hlavu Sobotkovi. Možná by bylo jednoduchým řešením nechat v klidu pracovat Polici ČR. Žijeme přeci v právním státě a nemusíme mít tedy obavu, že vše bude řádně vyšetřeno. Taktéž kauza Bakalových bytů patrně nedá premiéru Sobotkovi spát. Ať je to jak chce, prodej OKD má na triku právě on.

Sociální demokraté se bouří i v rámci systému volby lídrů pro krajské volby. Premiér se sice snaží o to, že ČSSD vystupuje naprosto jednotně, ale bohužel se mu tento tah příliš nedaří. Handrkování vládních politiků přináší neřešení problémů, které tento stát dlouhodobě trápí. A tak zjišťujeme, že Česká republika může letos přijít až o 50 miliard z EU. Hrozí nám zdražení vody, a to až o 10 %. Přicházejí k nám běženci ve stále neustávajícím počtu, který se naopak zvyšuje. Dodnes nemáme vyřešeno mýtné, ale zato nás premiér Sobotka ujišťuje o tom, že v kauze pošty o nic nejde, a k převodu Bakalových bytů taktně mlčí.

Možná by se vládní sestava měla zamyslet nad tím, kolik hlasů od občanů by dnes dostala, a já mám za to, že by ta procenta nebyla nijak hvězdná. Staré přísloví říká, sliby chyby. A my se v poslední době přesvědčujeme, že tento slogan Sobotka zdárně naplňuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

17:17 David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o údajných ambicích francouzského prezidenta Macrona…