Lukša (TOP 09): Hradní šotek

18.12.2015 14:51

Letošní novoroční oběd prezidenta s premiérem zůstane obestřen záhadou až do 1. 1. 2016. Je to jako v tom americkém filmu "Hádej, kdo přijde na večeři".

Lukša (TOP 09): Hradní šotek
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Rodiče taky do poslední chvíle nevědí, koho si přivede na večeři jejich dcera. Možná se i u nás najde režisér, který se chystá o tomto obědě natočit dokumentární snímek. Stejně jako si dnes připomínáme jezdecké umění prezidenta Masaryka, jak nasedá na bílého koně, a tohoto důstojného politika si všichni velmi vážíme a vážit budeme i nadále, tak se teď naše děti a vnoučata dočkají pro změnu humorného snímku, jak rozšafný prezident Zeman, pohodlně uvelebený na houpacím křesle dovezeném z jeho vysočinské tvrze, houpá na kolenou děti premiéra Sobotky. Na nočním stolku vždy připravený popelníček a čte jim ze svých pamětí "Jak jsem se mýlil v politice". Pohodovou takřka pohádkovou atmosféru dokreslí úsměv od ucha k uchu premiéra Sobotky usrkávajícího zelený čaj. Tento dokument pak bude uveden do všech kinosálů v této zemi a bude povinně promítán před každým filmem a při premiérových snímcích dokonce za účasti pana prezidenta s komentářem jeho mluvčího Ovčáčka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

17:17 Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k soudu s učitelkou z Prahy 6 Martinou Bednářovou