Lukša (TOP 09): To snad ne...

28.07.2015 16:12

Diskuse o povolení určitého množství alkoholu za volantem na základě vzoru ze zahraničí může být u nás velmi problematická.

Lukša (TOP 09): To snad ne...
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Člověk je tvor, který vždy hledá jak zákazy, příkazy či zákony obejít nebo je alespoň porušit. Zákon přeci není zeď, a tak dnes, když sledujeme zprávy o dopravních nehodách, běhá nám mráz po zádech. Ať už jsou to drogy či alkohol za volantem, počet mrtvých či zraněných je v České republice rozhodně alarmující. Jsme schopni diskutovat o všem možném, o zákazu kouření, běžencích, zvýšení rychlosti na dálnici, ale povolení byť jen malého množství alkoholu pro řidiče by mělo zůstat tabu. Možná by senátor Kubera z ODS při troše snahy mohl najít smysluplnější téma nežli to, které ho v poslední době tolik zaujalo, a to tolerance alkoholu v malém množství pro řidiče. Spíše bych uvítal kampaň proti alkoholu a drogám za volantem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky