Lumír Palyza už není předsedou, Mladí sociální demokraté navrhli změnu

28.11.2016 12:29

Mladí sociální demokraté z Ostravy na nedělní konferenci ostravské ČSSD vyjádřili nesouhlas s nekompetentním vedením organizace v čele s předsedou okresního výkonného výboru Lumírem Palyzou.

Lumír Palyza už není předsedou, Mladí sociální demokraté navrhli změnu
Foto: MSD
Popisek: Mladí sociální demokraté (MSD)

Vyčítají mu jakožto volebnímu manažerovi krajských voleb nulovou sebereflexi po neúspěchu i zánik koalice na městské úrovni a celkově špatné směřování ostravských sociálních demokratů. Ke kritice se připojili i další účastníci konference. "Na základě návrhu na odvolání proběhlo hlasování, které většinou 75 hlasů (z celkem 128 hlasujících) potvrdilo převažující názor a odvolalo Lumíra Palyzu z předsednické funkce," uvedl předseda mladých, Robin Vašnovský.

Změny v okresním výkonném výboru vnímají nejen mladí jako prostor pro odklon organizace od populismu a návrat k základním idejím strany. Okresní výkonný výbor ČSSD v Ostravě do zvolení nového předsedy povede jeden z místopředsedů, čímž se bude výbor zabývat v pondělí 5.12.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.