Lupoměský: ODS jako jediná hájí konstruktivně kritický přístup k evropské integraci

09.04.2014 12:05

ODS jako jediná relevantní strana tradičně hájí konstruktivně kritický přístup k evropské integraci – ne vše si od Evropské unie musíme a chceme nechat líbit.

Lupoměský: ODS jako jediná hájí konstruktivně kritický přístup k evropské integraci
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Hlavním volebním tématem je boj za zachování české koruny. Zatímco jeden tábor odpůrců ODS používá jako volební nástroj emoce a snaží se potlačit racionální diskusi, druhý jen štvavě kope kolem sebe a zuří, kdykoliv ODS představí konstruktivní teze.
 
Výsledkem druhého je i článek Milana Hamerského, který lacině kritizuje vše, čeho ODS dosáhla a co ODS v současné době nabízí. Účel je tak nasnadě, kompenzace vlastní frustrace. Jak jinak si vysvětlit, že kolega Hamerský bez jediného argumentu kritizuje již více než 20letou vládu ODS na kladenské radnici, jen protože tam vládne?
 
Spíše než respekt k odpovědné a úspěšné komunální politice, čímž se vždy ODS vyznačovala, se jako vysvětlení nabízí neúspěšná kandidatura pana Hamerského ve volbách posledních, kde jako lídr uskupení Lepší Kladno, získal tři procenta (ODS 35 procent).

Jan Lupoměský
kandidát ODS do Evropského parlamentu
člen smírčího výboru

reklama

autor: pravybreh.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…