Luzar (KSČM): Český Majdan?

29.10.2016 6:35

V tomto podzimním období žil parlament mediálním světem. Začala to nic neříkající a nicotná hádka o článek prvorepublikového novináře Peroutky, který se, podle dobových dokumentů, snad zhlédl v Hitlerovi. Tento počin zmapoval veřejné mínění díky mainstreamu a provokace ministra kultury Hermana, s jeho osobně-ministerským setkáním s Dalajlámou, to dovršila. Již jsme si zvykli na Hermanovo pohrdání českými zájmy, které předvedl na setkání sudetoněmeckého krajanského sdružení Sudetendeutsche Landsmannschaft, kde zářil pochopením pro jejich požadavky.

Luzar (KSČM): Český Majdan?
Foto: KSČM
Popisek: Leo Luzar, KSČM

Nemohu také zapomenout na jeho působení v čele Ústavu pro studium totalitních režimů, který se pod jeho vedením stal štvavým nástrojem boje proti východnímu nebezpečí. Prostě pan ministr prokázal své kvality špičkově proškoleného agenta-manipulátora a stal se trojským koněm ve vládě vedené sociálně demokratickým premiérem Sobotkou. Ten neschopen, kvůli svému ješitnému mládí, podat ruku prezidentovi Zemanovi na usmířenou, stal se tak nevědomky divákem proti své vlastní vůli. A divadlo nenávisti proti prezidentovi pokračovalo. Dopis čtyř ústavních činitelů svým amatérismem nahrál na smeč nenávisti.

Doufám jen, že se podaří zachránit dobré vztahy a obchod s Čínou, když jsme ztratili trhy v Rusku kvůli embargu, které ve své hlouposti dodržujeme jenom my, malé státy EU. Když už jsme si mysleli, že snad aspoň státní svátek 28. října uklidní vášně, vyrukovala antizemanovská jednota k útoku. Pan Brady se stal loutkou ve hře a splnil roli „užitečného idiota“. Dlouho trvalo, než našli morálně hodnotného člověka, ochotného se propůjčit těmto zájmům. Až jaká to náhoda, strýc pana ministra Hermana se našel. Při tom pominu osobní zájem na vyznamenání, projevený dopisem prezidentovi, aniž by přiznal rodinné vazby. Divadlo je rozehrané a schyluje se k finále této dramatické frašky. Místopředseda parlamentu a předseda Starostů a nezávislých - pan Gazdík svolává protest na Staroměstské náměstí. Toto by bylo možné nazvat pro svou polohu a historický význam českým Majdanem.

Svatý Václave, chraň nás od šílenců, kteří by tam vystřelili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …