MD: Upozornění ČD - Výluka v Ústí nad Orlicí dne 16.srpna 2014

14.08.2014 5:20

V sobotu 16. srpna 2014 se uskuteční rozsáhlá výluka v oblasti Ústí nad Orlicí na hlavní železniční trati z Prahy do České Třebové a dále ve směru na Brno a Olomouc.

MD: Upozornění ČD - Výluka v Ústí nad Orlicí dne 16.srpna 2014
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Při výluce dojde k významnému omezení kapacity této tratě v oblasti Ústí nad Orlicí. Z toho důvodu byla přijata rozsáhlá opatření a sestaven výlukový jízdní řád. Tato opatření mají za cíl minimalizovat dopady výluky na naše cestující, zachovat maximum přestupních vazeb a zároveň minimalizovat přenášení zpoždění na jiná místa republiky.

Cestující žádáme, aby dne 16. srpna věnovali zvýšenou pozornost výukovým jízdním řádům, sledovali aktuální informace v železničních stanicích (elektronické informační systémy a staniční rozhlas) a řídili se pokyny zaměstnanců dopravce a řízení provozu. Žádáme cestující, aby při plánování cest na tento den počítali s větší časovou rezervou, zvláště pokud budou přestupovat za místem výluky na další spoje, a volili případně dřívější spoj nebo pozdější příjezd do cíle své cesty. Děkujeme za pochopení.

Informace o výluce a výlukových jízdních řádech jsou k dispozici např. na webu ČD www.cd.cz, cestující obdrží informace o výluce také v železničních stanicích nebo na telefonické informační lince ČD.  

Výlukový jízdní řád pro spoje ČD k dispozici ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo dopravy

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …