MMR: Evropská komise jednala v Praze o programu Technická pomoc

05.12.2014 20:40

Dne 4. prosince 2014 se v Praze konalo 14. zasedání Monitorovacího výboru Operačního programu Technická pomoc za účasti představitelů Evropské komise. Program pravidelného jednání přinesl informace o realizaci programu v končícím programovém období 2007–2013 i stavu přípravy nového programu.

MMR: Evropská komise jednala v Praze o programu Technická pomoc
Foto: Ministerstvo pro místní rozvoj
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj

Operační program Technická pomoc je prioritně zaměřen na zajištění fungování a koordinaci systému evropských fondů v České republice. Členové monitorovacího výboru a přítomní hosté se seznámili se stavem čerpání prostředků stávajícího operačního programu, výsledky evaluací a přípravou nového programu pro období 2014–2020. Dále byly představeny realizované projekty, přičemž členy komise v následné diskuzi zajímala především problematika jednotného monitorovacího systému MS2014+ a aktivity v oblasti publicity fondů EU.

Zástupci Ministerstva pro místní rozvoj představili aktuálně realizované komunikační aktivity a kampaně, včetně právě úspěšně probíhající série regionálních konferencí Evropské fondy 2014–2020: Jednoduše pro lidi, která prezentuje možnosti nového programového období 2014–2020 v České republice. Komise ocenila přehlednou infografiku i krátké video představující Aplikaci MS2014+, pomocí které bude probíhat kompletní proces podání žádosti o podporu na projekt, následné hodnocení žádosti i správa projektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…