MO SPO Nový Kostel přijala nové členy

12.04.2016 6:27

V pátek 8. 4. 2016 se v příjemném prostředí restaurace RANCH ELDORADO Nový Kostel (Karlovarský kraj) sešla členská schůze MO SPO Nový Kostel. V úvodu schůze požádal předseda MO Aleš Kastl o minutu ticha a vzpomínku na zesnulého zakládajícího člena MO Jaroslava Sauera.

MO SPO Nový Kostel přijala nové členy
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Poté pokračovala schůze za přítomnosti hostů JUDr. Josefa Kvasničky, předsedy a Ing. Jaroslava Bradáče, místopředsedy KO SPO Karlovarského kraje. Jedním z hlavních bodů programu bylo přijetí čtyř nových členů do MO Nový Kostel, čímž se počet členů rozšířil na současných devatenáct.

Předseda KO SPO KK JUDr. Kvasnička informoval přítomné členy o již proběhlých schůzkách s místními organizacemi Třebeň, Cheb, Karlovy Vary a  o případné možné koalici s SPD v  nadcházejících volbách do Krajského zastupitelstva. Dále představil možný návrh na složení kandidátní listiny.

Členové MO SPO Nový Kostel poté zvolili delegáty na Krajskou konferenci SPO KK, která se bude konat 23. 4. 2016 v Nejdku, a zároveň schválili své kandidáty do krajských voleb.

Aleš Kastl, předseda MO SPO Nový Kostel

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…