Macků (KDU-ČSL): Hřiště v Dačicích dostane nový povrch

24.02.2021 4:33

Na svém zasedání schválila dne 10. února dačická městská rada vyhodnocení veřejné zakázky na stavební práce pro akci „Výměna povrchu sportovního hřiště Za Lávkami“.

Macků (KDU-ČSL): Hřiště v Dačicích dostane nový povrch
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Vyhlášení veřejné zakázky schválili dačičtí radní na 66. zasedání, dne 13. 1. 2021. Zakázka byla uveřejněna v režimu tzv. otevřené výzvy. Ve stanovené lhůtě jsme obdrželi 14 nabídek. Smlouva o dílo bude uzavřena se společností JM Demicarr s. r. o., která podala vítěznou nabídku ve výši 556.155,56 Kč bez DPH“ přiblížil starosta Karel Macků.

„V rámci provedených prací bude kompletně odstraněn stávající nevyhovující umělý trávník a dojde k vyrovnání podkladních vrstev pro pokládku nového travního koberce. Následně proběhne pokládka umělého trávníku a lajnování vlepeného umělého trávníku včetně vsypu křemičitého písku. Na financování akce se nám podařilo získat dotaci od Ministerstva pro místní rozvoj“ doplnil Macků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

14:02 Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k asistenčním psům.