Majerová Zahradníková (Trikolóra): Sakra už. Copak to nikdo nevidí?

18.11.2020 18:20

Komentář na facebookovém profilu k novým opatřením vlády proti šíření koronaviru.

Majerová Zahradníková (Trikolóra): Sakra už. Copak to nikdo nevidí?
Foto: Repro idnes TV
Popisek: Zuzana Majerová Zahradníková na tiskové konferenci hnutí Trikolóra

V neděli je všude zavřeno, a tak lidé “berou útokem” otevřené benzínové pumpy. Malé prodejny jsou už několik týdnů povinně zavřené, takže se všichni houfují v supermarketech. Nadnárodní korporace profitují, naši živnostníci a malé firmy krachují... A TO NENÍ ZDALEKA VŠE!

Od dnešního dne bude muset mít člověk v obchodě kolem sebe prostor 15 metrů čtverečních? Kdo to bude hlídat a měřit? Budou snad prodavačky malovat křídou na zem daný prostor? Nebo stát s metrem či lopatou na dodržení rozestupu? Někdo se tu dočista zbláznil, ale já to tedy opravdu nejsem!

Otevírací doba se prodlouží do 21 hodin, zároveň ale po 21. hodině platí zákaz vycházení... To jako budou lidé muset, pokud tedy vyrazí na nákup krátce před devátou večerní, přespávat mezi zeleninou a pečivem? Nebo chodit se psy?

Stále si ještě někdo vážně myslíte, že tahle vláda ví, co dělá?

Otevřete malé provozovny! Nedovolme ničení český´ch živnostníků a malých a středních firem! Při čtení zpráv a mailů od zoufalých lidí, kteří už nemají kde brát, jsem čím dál víc naštvaná!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice