Majerová Zahradníková (Trikolóra): Ve vládě sedí snad nějací mimozemšťané

11.05.2021 13:57 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu rozvolňování protikovidových opatření

Majerová Zahradníková (Trikolóra): Ve vládě sedí snad nějací mimozemšťané
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Poslankyně a místopředsedkyně hnutí Trikolóra Zuzana Majerová Zahradníková

Když člověk sleduje zprávy, jak se rozvolňují proticovidová opatření, má pocit, že ve vládě sedí snad nějací mimozemšťané, kteří absolutně nevycházejí do ulic, takže ani netuší, jak lidé žijí a co si myslí...

Ministr Havlíček jakoby nic vysloví větu, že od 10. května už budou v provozu vleky, a stud ho u toho ani nefackuje. Ministr Arenberger povoluje nenosit venku roušky, jako by je snad kdokoli svéprávný snad ještě nosil. Ministr Plaga dál spřádá plány, jak daším a dalším testováním dětí ve školách vyhodit další stamiliony.

Podstatná část veřejnosti už se od vládních mimozemšťanů díky svému zdravému úsudku odpojila a žijí si své životy dle vlastního rozumu. On totiž pouze blázen si kvůli kávě na zahrádce oblíbené kavárny nebo kvůli orosenému pivu na lavici před hospodou poběží nechat udělat PCR test za 1700 korun.

A hospodští či kadeřnice, kosmetičky a všichni, pracující ve službách, kteří to mají v hlavě v pořádku, se pro změnu nepropůjčí k nezákonné roli amatérských zdravotníků, kteří zákazníkům lustrují zdravotní stav. Ale ono je to ještě horší. Každé z dalších nesmyslných vládních opatření, a že už jich bylo, dál a dál snižuje ochotu lidí dodržovat jakákoli pravidla, takže vláda svými nesmyslnými nařízeními ničí právní povědomí celé společnosti. To se dříve či později vymstí. Možná ve chvíli, kdy to bude nejvíc potřeba.

Jsme v tom s Trikolórou spolu a rozhodně to NIKDY NEVZDÁME!

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.