Mařák (KSČM): Kdo vlastně dluží více?

05.08.2015 7:32

Včera v Moravskoslezském deníku vyšel článek. Dluhy za bydlení: v Ostravě přes čtvrt miliardy korun. Zkusme se na to podíval ještě z druhé strany.

Mařák (KSČM): Kdo vlastně dluží více?
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

V článku se nepíše za jakou dobu se tyto dluhy vyšplhaly na tuto částku. Je třeba si uvědomit, že mezi těmito dlužníky je i spousta spořádaných rodin, kde ač rodiče pracují, nemuseli vždy mít na nějaké poplatky, kohokoliv muže postihnout nepředpokládatelný výdaj a potom se to s vámi už veze.

Ano, vždy je třeba to hned řešit. A teď ta druhá stránka.

V Ostravě žijě mnoho pobíračů sociálních dávek a příspěvků a tito v tomto seznamu nefigurují, ale jenom proto, že za ně tyto náklady hradí stát. Zde by bylo zajímavé kolik peněz se za ty roky vyplatily těmto pobíračům, co vůbec nepracují a ani o práci neuvažují.

Ať to pisatel z deníku zjistí a zveřejní, za jakou dobu jsou tyto dluhy a kolik se za stejnou dobu vyplatilo na dávkách.

Zdroj zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

18:09 Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

Předseda vlády Petr Fiala vystoupil v úterý 23. dubna 2024 s projevem na 3. summitu Zdravotnického d…