Maříková (SPD): Podepíše si Francie rozsudek smrti?

29.04.2017 13:17

Za týden se utkají o prezidentské místo v Elysejském paláci Marine Le Pen a Emmanuel Macron.

Maříková (SPD): Podepíše si Francie rozsudek smrti?
Foto: Facebook Karly Maříkové
Popisek: Karla Maříková

Marine Le Pen členka Front National, jejíž zakladatel je opomíjený Jean Marie Le Pen její otec, který v roce 1972 založil Národní frontu a dostal ji ve Francii do vysoké politiky a také do Evropského parlamentu.

Po vlastní zkušenosti s prezidentskou kampaní by Jean Marie Le Pen dělal kampaň více údernou a zaměřil se na ty, kteří mohou za rozklad země. Může se to zdát jako kritika, ale třeba jen očekává od své dcery maximum a rád by ji viděl v prezidentském křesle a dočkal se toho, že Francie bude mít konečně prezidenta, kterého si zaslouží, když se to nepovedlo jemu.

Bude se 7. května opakovat historie jako v případě jejího otce, který se také dostal do druhého kola prezidentských voleb, ve kterém proti němu spojili síly všichni protikandidáti nebo zvítězí zdravý rozum a vlastenectví?

Tyto volby vyvolávají různé vášně v celé Evropě a také u nás. Není asi žádným překvapením, že vítězství Emmanuela Macrona by si přál premiér a vítač nelegálních imigrantů Bohuslav Sobotka, který na svém twitrovém účtu uvedl, že Macron je nadějí pro všechny, kdo mají plné zuby nacionalismu, extremismu a populismu.

Naopak Marine Le Pen má podporu všech vlastenců, u nás hnutí SPD, kterého je předseda Tomio Okamura a chtěl by stejně jako ona vyvést Českou republiku z diktátu EU a vrátit zemi suverenitu a hrdost národa.

Marine Le Penová získala v prvním kole 21,4% a její protikandidát Emmanuel Macron 24,0% hlasů.

Marine Le Penová chce ve Francii omezit imigraci a upravit získávání francouzského občanství. Byla li by zvolena prezidentkou zrušila by manželství pro osoby stejného pohlaví a znovu by zavedla národní měnu frank.

Emmanuel Macron je naopak podporovatel politiky Angely Merkelové a stejně jako ona by podpořil přijímání imigrantů a uprchlíků, dokonce by jich prý Francie mohla přijmout mnohem více, než doposud a měla by podporovat jejich příchod do Evropy, jelikož to má pozitivní dopad na ekonomiku.

Zvítězí ve Francii zdravý rozum a stane se prezidentku vlastenka Marine Le Pen, nebo si Francouzi podepíší rozsudek smrti a zvolí si bývalého investičního bankéře Emmanuela Macrona a promění se v muslimskou zemi, jejíž prezident bude vyzývat ženy k zahalování jak tomu činí rakouský president.

Svůj osud Francouzi zpečetí 7. května, kdy se koná druhé kolo prezidentských voleb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…