Matějka: Nyní máte příležitost být u historické chvíle

22.03.2017 15:14

Prohlášení na Facebooku:

Matějka: Nyní máte příležitost být u historické chvíle
Foto: facebook
Popisek: František Matějka

A je to tady, vážení. Žádná nahodilost, ale pečlivá příprava cesty k cíli. Jde to jen z našeho národního parlamentu a proto jsme tu. Základní tým je sestaven, Stanovy podepsány a ověřeny, dárci a podporovatelé připraveni, přístup do médií zajištěn, dodavatelé služeb vybráni, žádosti o založení hnutí do voleb a osobní podpora od řady z Vás v soukromé korespondenci vyslyšeny a těší nejen mě! 

Nyní máte příležitost být u historické chvíle. Už jen pár okamžiků chybí k oficiálnímu podání registrace na Ministerstvo vnitra České republiky a následnému představení nového silného hnutí Referendum o Evropské unii, které se zúčastní letošních podzimních parlamentních voleb.

Uděláte nejen mně velkou radost a pomůžete, pokud si vytisknete petici o založení našeho hnutí z níže přiloženého odkazu, připojíte podpis svůj a lidí kolem Vás k ostatním a zašlete co nejdříve na moji adresu, která je v ní uvedena. Buďte u zrodu společně s námi. Nikdo jiný to za nás neudělá. Děkujeme!

Petice ke stažení:

http://www.hnutireferendum.cz/petice.pdf

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice