Matouš (TOP 09): Tvoříme z Milovic TOP místo pro život

05.09.2018 6:29

Když jsem před čtyřmi lety uspěl v komunálních volbách, tak jsem netušil, jaká životní etapa na mne čeká za dveřmi radnice v Milovicích.

Matouš (TOP 09): Tvoříme z Milovic TOP místo pro život
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Rozestavěná základní škola Juventa, rozpracovaný územní plán s navrženým subcentrem Nové Milovice a pozice tajemníka našeho úřadu byly tři zásadní body, které ovlivnily mé rozhodování, zda vstoupit do přímého vedení našeho města.

Volebním heslem kandidátů TOP 09 bylo „Neslibujeme, ale pracujeme!“ Za čtyři roky naší koaliční spolupráce se nám podařilo Milovice rozhýbat. Dokončili jsme dvě etapy projektu Základní škola Juventa, postavili Relax park, zrekonstruovali několik komunikací a chodníků na území celého města, začali vysazovat novou zeleň a hlavně jsme připravili projekty, které napomůžou vytvořit z Milovic TOP MÍSTO PRO ŽIVOT. Realizace centra města, revitalizace parků a komunikací na celém území města, stavba multifunkčního kulturního centra a mnoho dalších projektů jsou buď ve fázi příprav, nebo se již soutěží dodavatelé.

Milovice se staly městem, kde se investuje, kde se podporuje sport a kultura, kde zeleň má zelenou a především kde nejsou korupční kauzy. Věřím, že i v Milovicích se dá politika dělat slušně a poctivě a s touto vizí kandiduji na starostu našeho města. Postavím se za vás.

ONDŘEJ MATOUŠ, MÍSTOSTAROSTA MILOVIC

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…