Maule (Plzeň pro sport): Poděkování voličům

12.10.2014 14:09

Tímto článkem chci poděkovat všem voličům, kteří přišli ke komunálním volbám a dali hlas Plzni pro sport.

Maule (Plzeň pro sport): Poděkování voličům
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Děkuji, děkuji, děkuji..., každému člověku, který dal hlas politickému hnutí Plzeň pro sport jako celku nebo dal preferenční hlas mně, patří tato slova. Slova díků patří každému člověku - voliči, který nám potažmo mně dal hlas, ať už na Městském obvodu Plzeň 4 nebo ve volbám do "velkého" zastupitelstva města Plzně.

Počet hlasů, kdy v absolutním počtu jsem obdržel ve volbách do zastupitelstva městského obvodu Plzeň 4 celkem 177 beru jako obrovský závazek vůči těm lidem, kteří mi tento hlas dali. Zároveň tímto cítím podporu myšlenky sportu v Plzni a záchranu sportovního areálu Rapid, který je právě na Doubravce. Poděkování těmto lidem, kteří mi dali hlas budu vyjadřovat po celé volební období, kdy se budu snažit prosazovat myšlenky a plány, které jsme jako politické hnutí Plzeň pro sport měli v programu.

Kromě hlasů na čtvrtém plzeňském obvodě jsem obdržel také 691 hlasů do zastupitelstva statutárního města Plzně a to také beru jako projev důvěry voličů, neboť mi až překvapilo, kolik lidí vyjádřilo podporu mé osobě z jiných obvodů než ze "Čtyřky". Beru to jako vzkaz od voličů, že se mám věnovat více tématům města a zkusit nabízet řešení pro celé město a všech 10 obvodů města Plzně. Budu se snažit v následujícím období toto napravit a navrhovat zastupitelům města Plzně řešení pro zlepšení života v našem městě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky