Maxová (ANO): Jsem hrdá na to, že i díky mé práci vznikly důležité zákony

08.09.2017 6:34

Komentář Radky Maxové z Facebooku.

Maxová (ANO): Jsem hrdá na to, že i díky mé práci vznikly důležité zákony
Foto: Archiv
Popisek: Radka Maxová

Přátelé, za necelé dva měsíce jsou volby. Já v nich znovu kandiduji. Za ty skoro čtyři roky ve sněmovně mě snad někteří z vás, aspoň doufám, poznali jako empatickou a obětavou, jiní jako přísnou a nekompromisní. Já ani jiná být nemůžu, když dlouhodobě prosazuji spravedlivou sociální politiku pro všechny občany naší země.

Musím se přiznat, že jsem hrdá na to, že i díky mé práci vznikly důležité zákony, třeba ten o dětských skupinách nebo o právní ochraně seniorů. Je to hlavně zásluha vás voličů, že jste mi před těmi čtyřmi lety dali důvěru. A teď vás o ni žádám znovu. Mám totiž ještě spoustu rozdělané práce.

Když mi dáte hlas, budu bojovat za to, aby sociální dávky pomáhaly lidem, kteří je skutečně potřebují, ale nebyly zneužívané jako bezpracný zdroj příjmů. Musíme taky změnit systém Lékařské posudkové služby, přiznávání Příspěvku na péči a postavení pečujících osob o handicapované občany.

Zdaleka nemáme ještě vyřešené otázky rodičů samoživitelů a celkovou systematickou péči o rodiny s dětmi, HLAVNĚ v tom, jak podpořit co nejlepší skloubení pracovního a rodinného života. Za to budu bojovat.
Mám velké štěstí, že už 22 let žiji v našem krásném Jihočeském kraji. Jeho historie, příroda a atmosféra z něj udělaly jedinečné místo pro život. Mám tu domov, žije tu moje rodina a přátelé. Chci dál pracovat na jeho rozvoji jako poslankyně a proto vás žádám o důvěru i tentokrát. Není toho vůbec málo, co se mi s kolegy podařilo, ale spoustu práce máme ještě před sebou. Váš hlas v říjnu rozhodne, jestli ve své práci budu pokračovat.

A moc ráda si poslechnu, co vás trápí a co byste si přáli vy. Jsem tu, pište!¨)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…