Michek: Kdo profituje z imigrantů?

11.02.2017 10:09

Stále častěji lze slyšet vyjádření zahraničních turistů, zejména z Německa a z Rakouska, kteří říkají: „Závidíme vám vašeho prezidenta Miloše Zemana, který odmítá se řídit politickou korektností a nebojí se nazývat negativní skutečnosti pravými jmény.“

Michek: Kdo profituje z imigrantů?
Foto: NS - LEV 21
Popisek: Petr Michek

Zatímco kancléřka Merkelová neustále opakuje stejnou větu: „Zvládneme to“, tak Německo pod náporem imigrantů sténá, neboť náklady na jejich ubytování, stravu, pojištění, zdravotní ošetření a sociální dávky budou za roky 2016/2017 stát více jak 50 miliard eur, což je minimální odhad, které zaplatí němečtí daňoví poplatníci. Jelikož to Německo nezvládá a ani zvládnout nemůže, tak kancléřka Merkelová požaduje, aby každý stát Evropské unie převzal svůj díl solidarity, což Miloš Zeman okomentoval s noblesou jemu vlastní. „Když jste si je paní kancléřko pozvala k sobě domů, tak je k nám neposílejte na večeři!“
 
Německo v loňském roce zažilo celou řadu útoků migrantů na domácí obyvatele. Např. Dne 25. června šest lidí utrpělo zranění po útoku v azylovém středisku v Genshagenu u Berlína, 18. července napadl nožem a sekyrou mladý žadatel o azyl původem z Afganistanu cestující ve vlaku do bavorského Würzburgu, 24. července syrský žadatel o azyl zabil na autobusovém nádraží v Reutlingenu na jihu Německa ženu mačetou. Ve stejný den v bavorském Ansbachu se odpálil u vstupu na hudební festival mladý Syřan. Zraněno bylo 12 lidí, útočník zemřel. A 19. prosince při útoku nákladním vozem na vánočním trhu v Berlíně zahynulo 12 lidí!!! Následně německá protiuprchlická strana Alternativa pro Německo (AfD) prohlásila, že za tyto mrtvé může A. Merkelová.
 
Rakušané, kteří stejně jako obyvatelé řady německých spolkových zemí na počátku imigrační vlny  imigranty vítali, tak dnes, pod náporem uveřejněných skutečností o jejich trestných činech, mění svá stanoviska. Např. Rakouský ministr zahraničí Sebastian Kurz prohlásil, že Evropská unie by se měla vzdát kvót na rozdělování uprchlíků mezi členské země. Zároveň prohlásil, že plán na rozdělení 160 000 uprchlíků mezi státy Evropské unie považuje za špatný a EU by se měla s ním rozloučit. Migranti budou podle S. Kurze přicházet do Evropy tak dlouho, dokud budou vidět šanci, že se dostanou do Německa. Tučné sociální dávky, pokud nebudou sníženy na minimální úroveň, tak budou i nadále lákat běžence z Asie i z Afriky do Německa. Rakušanům se nelze divit, neboť v Rakousku dnes již žije cca 500 000 muslimů, kteří si zde vybudovali asi 200 mešit a motliteben. Islamizace Rakouska již začala.
 
Prezident České republiky Miloš Zeman ve svém vánočním poselství mimo jiné prohlásil, že podle něj téměř nikdo nepochybuje o souvislosti mezi migrační vlnou a teroristickými útoky. Dále poznamenal: „ Právě proto jsem odpůrcem názoru, že by bylo vhodné v příštích dvou letech na naše území umístit zhruba 6200 migrantů na bázi takzvané „dobrovolnosti“. S jeho názorem lze pouze souhlasit, neboť pokud bychom se podřídili diktátu Bruselu a A. Merkelové, byl by to začátek islamizace Čech, Moravy i Slezska. Naštěstí vlády států sdružených ve V4, a tedy i naše vláda,  odmítají povinné kvóty na přerozdělování migrantů do svých zemí. 
 
Imigraci do Evropy by šlo úspěšně zastavit, ale státy jako Itálie, Francie, Řecko či Německo by musely chtít bránit své hranice. Po vzoru Austrálie by se lodi s imigranty měly vracet do výchozích zemí a nebo je nabídnout bohaté Saudské Arábii, která doposud nepřijala ani jednoho muslimského spoluvěrce, a která má v okolí Mekky vybudované tábory až pro 3 000 000 poutníků, které zejí prázdnotou. Stany jsou z nehořlavého materiálu a jsou plně klimatizované. Tak proč je v rámci humanitární pomoci nevyužít? Ovšem tato myšlenka na žádném mezinárodním fóru doposud nezazněla!!!
A není se co divit, když imigrace v Rakousku či v Německu se dnes stala pro některé podnikatelské vrstvy „zlatým dolem“ na velké zisky. V prvé řadě jsou to pojišťovny, které dokázaly imigrantskou vlnu využít ve své praktické a ziskové obchodní politice. Jelikož příchozí imigranti nedisponují např. pojištěním povinného ručení za způsobenou škodu, tak pomocí lobbingu dosáhly, že toto pojištění je příchozím hrazeno z veřejných rozpočtů.
 
Stejná situace je i u pojištění bydlení či domácností poskytnutých imigrantům. Pojišťovací instituce zařadily uprchlické tábory a ubytovny na nejvyšší rizikovou příčku, neboť jejich osazenstvo tvoří ze ¾ imigranti mužského pohlaví ve věku 15 – 34 let, které zemský soud v Kolíně nad Rýnem označil za rizikové osoby, což vše má vliv na výši pojišťovací částky. 
 
Na imigrantské vlně rovněž vydělává farmaceutický průmysl, který pro potřeby očkování imigrantů proti žloutence typu C, která se ve vysoké míře mezi nimi vyskytuje, poskytl státu léky v hodnotě  miliard eur.
 
Mimo to v Německu existuje kartel pečovatelských služeb pro azylanty, jako jsou Caritas, Německý červený kříž či Sociální péče o pracující, plus nadace a spolky, které jsou zaměřené na integraci imigrantů do německé společnosti, jejichž činnost je financována z cca 80% státem, na což opět doplácejí daňoví poplatníci ze svých kapes. Na činnost výše uvedených institucí jsou napojeni také advokáti, bezpečnostní služby, restaurační servis pro speciální muslimskou stravu a úklidové služby  v jednotlivých střediscích pro azylanty, neboť ti nejsou zvyklí po sobě uklízet.
 
A pokud je pravdou, že větší část uprchlických táborů v Rakousku a v Německu provozuje švýcarská soukromá společnost OPS, jejímž majoritním vlastníkem je Barclays Bank, což je hlavní banka klanu Rothschildů, tak se nelze divit, že německé vládní kruhy doposud nenašly rychlé řešení jak imigraci zastavit. Patrně ani nemají zájem, neboť je to pro řadu z nich výnosný obchod na úkor státu a německých obyvatel.
 
Co z výše uvedeného vyplývá pro Českou republiku a země V4? Trvat na důsledné ochraně schengenských hranic v Evropě, odmítnout nesmyslné kvóty na přerozdělování imigrantů po Evropě, nelegální ekonomické imigranty vracet do výchozích zemí jako jsou Turecko, Libye či Egypt a nepodlehnout tlaku a vyhrožování A. Merkelové či Bruselu. 

Proti vnucované islamizaci střední a východní Evropy zvážit v případě potřeby i vystoupení z Evropské unie. Velká Británie to již udělala, Francie a Holandsko ji možná budou brzy následovat. V tom případě to asi bude konec Evropské unie, která nedokázala ubránit své hranice vůči muslimským ekonomickým imigrantům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.