Mikeš (ANO): Nenechme se skutečnými darebáky a parazity připravit o člověka, který nám pomáhá

09.08.2015 18:59

Jak to vidí František Mikeš

Mikeš (ANO): Nenechme se skutečnými darebáky a parazity připravit o člověka, který nám pomáhá
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

V poslední době mnoho politiků a novinářů mluví o Babišově střetu zájmů. Ve skutečnosti je Babiš, spolu s Havlem a jen několika dalšími politiky, jeden z mála, kteří nepřišli do politiky, vydělat si zde peníze.

Kdyby místo politiky dále řídil své firmy, které jsou mimochodem velmi úspěšné a prosperitní i v zahraničí, rozhodně by vydělal více, než nyní, kdy ve skutečnosti zdarma uspořádává finanční funkčnost našeho státu.

Babiš má mezi politiky velmi mnoho nepřátel, protože všechny dosavadní politické strany a politici, ve skutečnosti hodnotný majetek státu, prodávali pod cenou a cenový rozdíl si nechávali posílat na tajná konta, konta příbuzných nebo jako sponzorské dary svým stranám.

U uměle předražených státních zakázek byla stejná logika, kdy cenový rozdíl mezi skutečnou hodnotou a cenou vyúčtovanou také končil na tajných kontech dosavadních politiků a politických stran.

Řádově se jedná o desítky miliard ročně, které nyní politikům z ostatních politických stran chybí.

Babiš jim zrušil PENĚZOVOD a proto se všemožně snaží Babiše pošpinit a pomluvit, aby se ho zbavili a aby si penězovod znovu obnovili.

My obyčejní lidé bychom se měli naopak snažit Babiše udržet v politice co nejdéle, protože zachraňuje naše miliardy pro nás. On sám je nepotřebuje.

Původně se Babiš staral úspěšně o svoje podnikání a při různých rozhovorech si jen vždy posteskl, že skutečná tehdejší česká politika byla politováníhodná, a že tehdejší vítězní politici po vítězných volbách považovali státní rozpočet za svou kořist.

Všichni reportéři, kteří s Babišem tehdy dělali rozhovor, se ho tehdy ptali, když ty skutečnosti jasně vidí a tu schopnost má, stát ekonomicky řídit lépe, proč nevstoupí do politiky a tomuto našemu státu nepomůže.

Titéž reportéři nyní křičí o střetu zájmů, přičemž je jasné, že každý kdo podniká, včetně například zedníka živnostníka, by měl v politice formální střet zájmů.

Reportéři jsou bohužel velmi často hlupáci, kteří žvaní o čemkoliv, hlavně aby někoho zaujali.

Těchto několik vět jsem musel napsat, abychom se nenechali skutečnými darebáky a parazity připravit o člověka, který nám pomáhá.

Dle mého názoru je motivem Babiše jeho osobní výzva, jestli dokáže ekonomickou stránku státu, potažmo nás všech, uzdravit. (zdarma).

František Mikeš

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…