Ministr Babiš: Děkuji vietnamským obchodníkům, že platí daně

21.03.2015 6:32

Ministr financí Andrej Babiš se v pátek sešel s předsedou Česko-vietnamské společnosti Marcelem Winterem. Tématem jejich schůzky bylo vysvětlení vzájemných stanovisek, připravovaná elektronická evidence tržeb a výběr daní:

Ministr Babiš: Děkuji vietnamským obchodníkům, že platí daně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

Byl jsem informován, že občané vietnamské národnosti daně platí, těm děkuji a omlouvám se, pokud se jich moje vyjádření dotklo. Měl jsem samozřejmě na mysli ty, kteří řádně daně neplatí.

Dohodli jsme se, že budeme při zavádění elektronické evidence tržeb spolupracovat, například uděláme speciální prezentaci pro vietnamské obchodníky.   

Předseda Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter k tomu dodal: „Děkuji panu ministrovi Andreji Babišovi za velmi pozitivní přístup k našemu protestu. Dohodli jsme se na spolupráci, při které chceme informační osvětovou kampaní zvýšit vědomosti vietnamských podnikatelů v ČR o elektronické evidenci tržeb, zejména o možnostech koupení, nebo levného pronájmu potřebných zařízení. Našli jsme společnou řeč pro zvýšení integrace vietnamských podnikatelů do naší společnosti.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo financí

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě