Ministr Babiš: Já daňové podvody nedělám; nedělám ani dluhy jak Kalousek se Sobotkou

19.03.2017 22:30

Ministr financí Andrej Babiš na Facebooku

Ministr Babiš: Já daňové podvody nedělám; nedělám ani dluhy jak Kalousek se Sobotkou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí ANO Andrej Babiš

Ahoj lidi, tenhle týden byl fakt hustej. Ve středu jsem navštívil obchoďák Terno v Budějovicích a bavili jsme se, jak zvládají druhou vlnu EET, položil jsem s Danem Ťokem základní kámen nových 11 kilometrů dálnice D3 a přednášel na vysoké škole. Přesně na ten čas prosadili poslanci ve sněmovně bod “Daňové podvody ministra financí.” Nevím, kterého mysleli, já daňové podvody totiž nedělám. Nedělám ani dluhy jak Kalousek se Sobotkou, kteří dohromady narubali sekeru 1070 miliard, to je pro vaši informaci dvě třetiny celého našeho státního dluhu...

No nic, žádal jsem o přesun toho bodu na 17h, abych se mohl taky zúčastnit, když už si mě berou do pusy. Světe div se, poslanci hlasovali proti. Naopak nově vzniklá koalice Sobotka-Kalousek s podporou komunistů a teď už i lidovců si odhlasovali usnesení, podle kterého mám prý “vyvrátit všechna podezření” jinak mě prý odvolají. Já už jsem je vyvrátil několikrát a udělám to klidně znovu… Neumím si představit, že by mě premiér odvolal za to, že jsem podnikal podle zákonů ve prospěch své - teď už bývalé - firmy, ale kdyby přesto, tak bych aspoň mohl trávit víc času tady s vámi a odpovědět na víc dotazů.

Důležitější věci: v pátek jsem byl v Gramofonových závodech Loděnice - NEJVĚTŠÍM SVĚTOVÉM výrobci elpíček. Potkal jsem tam všechny svoje staré lásky: Deep Purple, Black Sabbath, Uriah Heep… Říkal jsem jim, že by měli postavit muzeum všech LP obalů, které kdy vyrobili. To by byl skvělý materiál, bohužel by na to potřebovali obří halu.

Taky jsem o víkendu slavil ve Varech 70. narozeniny skvělého podnikatele a mého přítele Františka Piškanina, který naše hnutí podporuje od samotného začátku. Je to charismatický, skvělý lídr. U stolu s námi seděli i Gottovi a Barbora Špotáková s přítelem. Užili jsme si to a pařili do tří ráno. Tyjo koukám, že jsem se rozepsal víc než normálně, tak to už ukončím a jdu odpovídat na vaše dotazy.

Mějte se moc fajn.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…