Ministr Babiš: Ženy? Ostatní společnosti by se od Agrofertu mohly učit

19.08.2016 6:35

Vyjádření ministra financí na sociální síti Facebook na stránce ANO:

Ministr Babiš: Ženy? Ostatní společnosti by se od Agrofertu mohly učit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

V politice mají pořád brutální převahu chlapi a jejich ega. Těch hádek, naschválů a podpásovek je už fakt moc. Pojďme s tím něco udělat. ANO postavilo hned šest žen, které kandidují na hejtmana. Když o tom Andrej Babiš napsal lidem na Facebooku, popíchnul ho Pavel Horák: “V mnohém se máme od žen co učit, jen potlačit mužskou ješitnost. Ale jen by mne zajímalo, kolik žen je na manažerských pozicích ve firmách pana Babiše.”

Schválně jsme se na to koukli: Finančního ředitele celé firmy dělá Petra Procházková, za velkou část potravinářské výroby zodpovídá Simona Sokolová, obě už mají hezkou řádku celostátních manažerských ocenění. Spousta žen taky sedí na ředitelských postech jednotlivých firem. “Myslím, že ostatní společnosti by se od Agrofertu mohly učit,” vzkázal Andrej Babiš všem mužům-manažerům. A taky je to vzkaz všem mužům-politikům. Rovnost pohlaví je další věc, o které ANO na rozdíl od ostatních jen nekecá, ale maká na ní.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice