Ministr Babiš ke kongresu ODS: Věnovali naši zemi kmotrům a vzali peníze těm nejpotřebnějším

16.01.2016 18:40

ODS si opět zvolila politologa a teoretika, který mluví o živnostnících a podnikatelích a přitom o nich tak maximálně četl v knihách. Snad se tam ale dočetl, že právě vláda ODS zvyšovala daně jako o závod, že zvýšila DPH z 5 na 15%, zavedla zvýšení daně formou superhrubé mzdy a solidární přirážky.

Ministr Babiš ke kongresu ODS: Věnovali naši zemi kmotrům a vzali peníze těm nejpotřebnějším
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš

ODS také zrušila slevu na dani pro živnostníky, které teď naoko tolik hájí.
 
Sám Fiala přitom teď podporuje ty, kteří okrádají nás všechny, když ve sněmovně blokuje elektronickou evidenci tržeb, která zlepší výběr daní a zpochybňuje kontrolní hlášení.
 
Program Antibabiš, který zazněl na kongresu ODS z úst předsedy i dalších lídrů tradičních politických stran, mě nepřekvapuje. Ale myslím si, že na vítězství ve volbách, jak si přeje předseda Fiala, jim to stačit nebude.Pokud se chce ODS vrátit zpátky do vlády, možná by měla nějakou šanci, ale musela by se umět podívat pravdě do očí. Zatím nedokázala přiznat ani to, že věnovala naši zemi do rukou kmotrů a vzala peníze těm nejpotřebnějším. A nedokázala se nikdy omluvit za to, co naší zemi způsobily vlády Václava Klause, Mirka Topolánka a Petra Nečase.
 
Hnutí ANO teď ve vládě napravuje to, co lidem právě vlády ODS způsobily. Snižujeme státní dluh, vrátili jsme peníze důchodcům a sociálně potřebným, nezvedáme daně, naopak jsme je snížili, nastartovali jsme investice, které právě ODS uškrtila. Dokázali jsme pro lidi zachránit čerpání eurofondů, které vlády ODS absolutně nezvládaly a v neposlední řadě neřešíme žádné korupční skandály, o čemž si strana ODS může nechat jen zdát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…