Ministr Jurečka: Za jeho lidský a slušný přístup Bohuslavu Sobotkovi děkuji

15.06.2017 20:23

Ministr zemědělství Marian Jurečka na Facebooku

Ministr Jurečka: Za jeho lidský a slušný přístup Bohuslavu Sobotkovi děkuji
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marian Jurečka

Bohuslavu Sobotkovi děkuji, nebýt jeho trpělivosti a slušnosti, tak by tato vláda zde dávno nebyla. Za jeho lidský a slušný přístup mu děkuji.

Musím mu opravdu poděkovat, protože byť jej mnozí kritizovali, tak musím říci, že vždy co se s nim dohodlo tak platilo, jednání s ním byla vždy slušná a korektní, nikdy nemluvil sprostě, nikdy se nevysmíval, neponižoval, nezneužíval svého postavení.

Byl přesvědčený sociální demokrat, byť jsem s ním v mnoha věcech nesouhlasil, tak jsem si jeho pro jeho lidský přístup a ferovost nesmírně vážil. Možná to pro některé byla slabost, ale já jsem to tak nevnímal. Někteří včetně prezidenta se mu vysmívali, ale byli to především ti, pro které byla a je demokracie překážkou k prosazení jejich zájmů, byli a jsou to ti, kteří nemají jasné dlouhodobé názorové ukotvení.

Každý máme své silné a slabé stránky, já si těch dobrých u premiéra Sobotky vždy vážil a vážit budu. Svým dětem a vnoučatům jednou budu říkat, měli jsme tehdy v nejednoduché době dobrého a slušného premiéra. Bohužel to byla doba, kdy slušnost někteří považovali za slabost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…