Ministr Stropnický: Ochablost těla a erekce ducha? Čeští jonáci při pivu pokoří celý harém. Reakce na nahého Dolejše a ztopořený projev

20.07.2015 8:31

Je neděle, okurková sezóna v takovém proudu, že se poslanec Dolejš musí vyfotit nahý, aby zaujal svými strategickými názory, a tak si snad můžu dopřát malou úvahu. Nevím, jestli jste si toho všimli, ale český veřejný prostor je zavalen prostředky, které z muže udělají v mžiku divocha. Opravdu, není před těmi pilulemi úniku. Všude se nám vnucují zaručené preparáty, které povislého taťku přetvoří v řádivého ramlíka.

Ministr Stropnický: Ochablost těla a erekce ducha? Čeští jonáci při pivu pokoří celý harém. Reakce na nahého Dolejše a ztopořený projev
Foto: Martin Šťastný
Popisek: Martin Stropnický

Zajímavé. Že bychom my, pověstní čeští jonáci, kteří při pivu dokážeme pokořit celý harém, potřebovali "pomocnou ruku?" Myslím tu neviditelnou, ruku trhu, samozřejmě. Asi ano.

Zvláštní dík tedy patří v této souvislosti veřejnoprávní televizi, která na svém sportovním kanálu (ano, je to svým způsobem výkon) nevynechá jedinou příležitost k osvětové průkopnické činnosti. V jakoukoli denní hodinu nezištně informuje mé děti o tom, že když si diblík vezme prášek, unylá blondýna "může hned." Nedaří se mi vysvětlit jim, proč to tedy neříká on, ale to je drobnost. Dosti sexismu.

Mám totiž pro vás dobrou zprávu. O kapacitě ducha. To je oblast, kde si stojíme dobře. Stačí zajít na demonstraci na Václavské náměstí, vyčkat až se pokleslý řečník konečně postaví, vyslechnout jeho myšlenkově zcela ztopořený projev a já vám garantuju, že nejen vaše duše, ale vy celí, okamžitě ztuhnete. Krev se vám naleje úplně všude a budete mít velké potíže, abyste se nezačali chovat jako divoch.

Kdepak! Není to s námi tak zlé. Procento Casanovů možná malinko klesá. Je ale vrchovatě vyváženo počtem Einsteinů. Částečná a domnělá ochablost těla je tak kompenzována zcela průkaznou erekcí ducha. Proto hledím do budoucna s lehce natvrdlým optimismem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…