Ministři ČSSD vyjeli do Jihomoravského kraje

17.01.2020 10:41

Ve čtvrtek 16. 1. 2020 vyjeli ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček, ministryně práce a sociálních věcí a místopředsedkyně ČSSD Jana Maláčová, ministr zemědělství Miroslav Toman a ministr kultury Lubomír Zaorálek do Jihomoravského kraje.

Ministři ČSSD vyjeli do Jihomoravského kraje
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD, ilustrační foto

Jan Hamáček v rámci své cesty nejenže předal nové vozy jihomoravské policii, ale například také navštívil stanici záchranných složek v Brně (BVV), která je v nevyhovujícím stavu a tudíž se bude zásadně rekonstruovat.

„Konkrétně tato stanice projde zásadní rekonstrukcí. Možná jste měli možnost vidět, že ty podmínky už jsou nevyhovující. Za 210 milionů tady vznikne nový objekt. Určitě to přispěje ke komfortu sloužících policistů, hasičů a potápěčů. A současně to pomůže se zajištěním bezpečnosti tady na přehradě,“ řekl Jan Hamáček. Poté dále pokračoval na návštěvu Depa České pošty v Brně.

Cílem výjezdu ministryně Jany Maláčové bylo Senior centrum Blansko, Dětská skupina Indián a Centrum pro rodinu a sociální péči v Brně.

Ministr kultury Lubomír Zaorálek navštívil Mezinárodní veletrh průmyslu cestovního ruchu REGIONTOUR, který je hlavní prezentační platformou cestovního ruchu v regionech České republiky. Dále navštívil technické muzeum v Brně, Moravskou galerii a slavnou Vilu Tugendhat.

-Miroslav Toman se v rámci svého výjezdu zastavil v Boskovicích u přehrady Bělá, kde řešil posílení vodních zdrojů. Dále pokračoval k Vírskému přivaděči (Vírská přehrada) a na schůzku se zástupci Svazku vodovodů a kanalizací v Boskovicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…