Ministryně Šlechtová: Setkání s českými europoslanci vnímám pozitivně

10.03.2015 22:26

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová se dnes setkala s českými europoslanci na půdě Evropského parlamentu ve Štrasburku. Jednání přineslo pozitivní ohlasy z obou stran.

Ministryně Šlechtová: Setkání s českými europoslanci vnímám pozitivně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová

„Jsem ráda, že se našeho setkání ve Štrasburku zúčastnilo tolik českých europoslanců. Oceňuji jejich zájem o současnou situaci v oblasti čerpání fondů Evropské unie. Vážím si této společné diskuse, kterou jsem vnímala velmi pozitivně. Těším se na další setkání,“ uvedla Karla Šlechtová po schůzce s českými europoslanci.

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová se dnes v dopoledních hodinách setkala v budově Evropského parlamentu s českými europoslanci. Navázala tak na svoje slova o potřebě setkávání a sdílení informací a námětů, které dokáží zajistit na evropské úrovni jednotný postoj České republiky. „Ministerstvo pro místní rozvoj je připraveno pravidelně informovat české europoslance a zajišťovat pro ně veškeré podklady, které se týkají agend vztahujících se ke kompetencím Ministerstva pro místní rozvoj,“ uvedla Karla Šlechtová.

Hlavním tématem jednání byly evropské fondy a proces jejich čerpání. Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová europoslancům představila analýzu čerpání a krizové plány v letošním roce, aktuální stav připravenosti operačních programů pro období 2014-2020 a svůj postoj k revizi Víceletého finančního rámce pro toto období, jehož schválení je pro Českou republiku prioritou. Setkání s českými europoslanci se zúčastnila i náměstkyně ministryně pro Národní orgán pro koordinaci Olga Letáčková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce