Ministryně Šlechtová jednala s poslanci a senátory

01.02.2015 21:35

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová se sešla v zasněženém Harrachově se zástupci senátního Výboru pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí a Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj. Hlavním tématem společného zasedání bylo jednání o stavu procesu schvalování operačních programů pro období 2014 – 2020.

Ministryně Šlechtová jednala s poslanci a senátory
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová

„Oceňuji jednání se zástupci Výborů, kterému jsem mohla představit záměry v jednotlivých oblastech a klíčová témata Ministerstva pro místní rozvoj. Tato setkání považuji za velice přínosná jak pro jednotlivé resorty, tak pro všechny přítomné,“ doplnila ministryně Karla Šlechtová po jednání. 

Schůzka proběhla v srdci krkonošského pohoří v Harrachově. Ministryně Karla Šlechtová zde informovala účastníky jednání o současném aktuálním stavu procesu schvalování operačních programů pro období 2014 – 2020.

Během více než tříhodinového jednání Karla Šlechtová nastínila zúčastněným také průběh jednotlivých zákonů, které navrhuje dle koaliční smlouvy Ministerstvo pro místní rozvoj Parlamentu ČR, představila Integrovaný regionální operační program (IROP) včetně časového průběhu uveřejňování výzev či otázku zabezpečení využití finančních prostředků v operačních programech pro nové období.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…