Ministryně Šlechtová má po setkání se čtyřmi dalšími ministry dobrou zprávu

03.04.2015 21:03

Zahájení čerpání evropských dotací opět blíže. Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová pozitivně hodnotí dnešní schůzku s premiérem a ministry čtyř resortů, jejichž operační programy jsou v nejvyšší fázi připravenosti.

Ministryně Šlechtová má po setkání se čtyřmi dalšími ministry dobrou zprávu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová

„Chtěla bych poděkovat, že se tato schůzka na úrovni ministrů uskutečnila. Na jednání byl vidět soulad mezi námi, tedy Národním orgánem pro koordinaci a jednotlivými řídícími orgány, která představují jednotlivá ministerstva. Jsem velmi ráda, že jsme mohli společně informovat pana premiéra, že jsme postoupili jak ve vyjednávání s Evropskou komisí, tak především na národní úrovni,“ řekla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Ministryni také potěšilo, že přítomné čtyři řídící orgány, tedy Ministerstvo průmyslu, Ministerstvo práce a sociálních věcí, Ministerstvo školství a Ministerstvo životního prostředí jsou již připraveny podávat informace k výzvám pro žadatele. Je důležité, aby žadatelé o evropské dotace, tedy obce, kraje a podnikatelé, již na nic nečekali a začali své projekty chystat již nyní. Na webu www.dotaceeu.cz jsou veškeré potřebné informace.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karla Šlechtová

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…