Ministryně Valachová navštívila Pardubický kraj

03.02.2016 8:38

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová zamířila v pondělí 1. února do Pardubického kraje. Během dvoudenního programu se zajímala o aktuální problémy těchto regionů v oblasti vzdělávání a sportu.

Ministryně Valachová navštívila Pardubický kraj
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Valachová

V Pardubickém kraji se ministryně Valachová setkala se zástupci Pardubického kraje, města Pardubice a krajského svazu ČUS, navštívila Gymnázium Pardubice Mozartova, kde se uskutečnila beseda se studenty o důležitosti občanského vzdělávání. Návštěva pokračovala debatou ke společnému vzdělávání, kde byli kromě zástupců Pardubického kraje přítomni i ředitelé škol kraje Královehradeckého.

První den zakončila ministryně návštěvou na Univerzitě Pardubice, kde si kromě schůzky s rektorem Miroslavem Ludwigem prohlédla i část nového kampusu. Další den, 2. února, se ministryně Valachová zaměřila na technické vzdělávání. Po ranním zahájení prezentace středních technických škol, tzv. TECHNOhrátkách

na Integrované střední technické škole ve Vysokém Mýtě, navštívila také Vyšší odbornou školu stavební a střední školu stavební.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.