Mladí podporovatelé Starostů a nezávislých založili vlastní spolek

04.11.2015 4:31

V červenci tohoto roku vznikl zapsáním do obchodního rejstříku spolek mSTAN. Primárním cílem tohoto hnutí je přibližovat mladým lidem prostředí lokální politiky a umožnit jim aktivně se podílet na řešení současných problémů.

Mladí podporovatelé Starostů a nezávislých založili vlastní spolek
Foto: mSTAN
Popisek: mSTAN

Předsedou spolku se stal jeden z jeho zakladatelů Pavel Martiník, student práv a ekonomie na Univerzitě Karlově. „Založení spolku bylo dlouhodobým přáním skupiny stejně smýšlejících lidí. Těším se na péči a kontinuální rozvoj spolku,“ říká.

Smyslem spolku je pořádání debat zejména s hosty z reálné politiky a další vzdělávací akce, které mladým lidem pomohou přiblížit řešení aktuálních témat. Kromě toho bude spolek zajišťovat praxi s cílem zapojení mladých lidí do veřejného života v rámci hnutí Starostové a nezávislí.

Členem mSTAN se může stát občan členského státu Evropské unie, který dovrší věku 16 let. Další podmínky a podrobnější informace jsou k nalezení na webových stránkách www.mstan.cz či na facebookových stránkách spolku.

Natálie Dostálová, místopředsedkyně mSTAN

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…